www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor

İnegöl’de Dönüşüm Devam Ediyor

Hamidiye Mahallesinde devam eden otopark ve çevre düzenleme çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, atıl vaziyette bulunan alanların modern otopark alanlara dönüştürülmesi amacıyla planlamaya alındIğını söyledi.

İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesinde Kurtuluş Sokak üzerindeki boş alanı düzenli parklanma alanı olarak belirleyip mezbelelik haldeki bölgeyi 18 araçlık modern bir otoparka dönüştürmek üzere çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle bölgede incelemelerde bulundu.

ATIL ALANI TERTEMİZ ALANA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Taban, ‘’Burası yaptığımız çalışma öncesinde çalılık, çöplerin olduğu atıl bir alandı. Burada arkadaşlarımız vatandaşlarımızın da fikirlerini alarak güzel, tertemiz bir alana dönüştürmüş olacağız. Malumunuz üzere şehrimizin en önemli sorunlarından bir tanesi araçlarımıza park yeri bulmak, otopark oluşturmak. Bunları gerek planlarda var olan ya da kamulaştırmalar yaparak, dönüştürerek o alanları otopark halinde düzenliyoruz. Bu şehrimizde önemli bir ihtiyaç, önemli bir açık. Hem var olan araçların çokluğundan hem de yeni araçların eklenmesi ile artık caddelerimizde çift sıra parklanma oluyor. Karşılıklı iki araç geçmekte güçlük çekiyor. Dolayısı ile bu tür alanlarda kullanım için güzel rezerv alanlar. Hemen planlamaya alıyoruz. Burada da 725 metrekarelik bir alanda 18 araçlık bir otopark oluşturulacak. Burada arkadaşlarımız parke taşlarını döşeyerek sert zemin alanını oluşturuyorlar.

5 AYRI NOKTADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Mahallelerin eksiklerinin bir bir giderilmesi için ekiplerin hummalı çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Alper Taban, ‘5 ayrı noktada çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar; Fatih Mahallesi Mekân Sokak’ta otopark, çocuk oyun ve fitness alanı, Mesudiye Mahallesi Şevval Sokak çok amaçlı saha ve otopark alanı, Mesudiye Mahallesi Söğütlü Sokak otopark, Kemalpaşa Mahallesi Karaca Sokak çocuk oyun alanı, Orhaniye Mahallesi Bülbüller Sokak otopark alanı düzenlemesi. Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25