www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL’DE ‘ESNAF’ ZİRVESİ 

İNEGÖL’DE ‘ESNAF’ ZİRVESİ 

İNEGÖL’DE ‘ESNAF’ ZİRVESİ

Geçtiğimiz günlerde şehrin ekonomisine ve salgın sürecine yönelik İnegöl iş dünyasının sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, bugün ise İnegöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı oda başkanlarıyla video konferans yoluyla görüştü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir toplantı ve görüşmelerini sanal platformda gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte şehrin dinamikleriyle bir araya geldi. Başkan Alper Taban, salgın sürecinde İnegöl’ün gün geçtikçe iyiye gittiğini aktarırken oda başkanlarıyla İnegöl’ün ekonomisine yönelik istişarelerde bulundu.

KADEMELİ AÇILACAK 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması sonrası kademeli olarak açılacak iş yerlerine yönelik bilgiler veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, berber, kuaför, güzellik salonları başta olmak üzere giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı işletmelerin belirlenen tedbirler kapsamında 11 Mayıs itibariyle açılacağını söyledi. 

HÜKÜMET ESNAFIN YANINDA
Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel katıldığı toplantıda salgın nedeniyle işyerini kapatmak zorunda kalan esnafa ya da işini kaybedenlere yönelik yapılan desteklerle ilgili bilgiler verirken, hükümetin her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

BAŞKANLAR GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI
Videokonferans yoluyla gerçekleşen toplantıda İnegöl’ün gelişiminde önemli katkısı olan esnaflar ve odaların başkanları, salgın süreci ve sonrasına yönelik öneri ve görüşlerini İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve  Ak Parti Bursa Milletvekli Vildan Yılmaz Gürel ile paylaştı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19