www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL’DE HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR

İNEGÖL’DE HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR

Mahmudiye Mahallesi 1. Yunus Emre Caddesinde meydana gelen olayda tadilatta olan bir metal fabrikasında tadilatı fırsat bilen hırsız güpe gündüz içeri girip elini kolunu sallayarak hırsızlık yapacakken iş yeri sahibi tarafından yakalandı.

 

 

Olay Mahmudiye Mahallesi 1. Yunus Emre Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir metal fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Asım Tetik isimli iş yeri sahibi 1. Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan iş yerini tadilata aldı. Tadilat nedeni ile 2. Katta çalışanları ile birlikte tadilat yapan iş yeri sahibi Asım Tetik malzeme almak için aşağı indi. Aşağı indiğinde iş yeri içerisinde bir kişinin dolaştığını ve çalışanların montlarını kurcaladığını gördü.

İçeride dolaşan kişinin yanına gelen iş yeri sahibi Tetik içeride dolaşan kişiye ne aradığını sordu. Bunun üzerine kendisine adres sorarak iş yerinden çıkan şahıstan şüphelenen Tetik güvenlik kameralarını izlediğinde hayatının şokunu yaşayarak içeri giren kişinin hırsız olduğunu anladı. Çalışanlar ile birlikte hırsızın peşinden koşan Tetik maalesef hırsızı yakalayamadı. Durumu Polis ekiplerine haber veren iş yeri sahibi Tetik, hırsızlık için içeri giren şahıstan şikayetçi oldu. Tetik’in şikayeti üzerine Polis ekipleri şimdi her yerde güvenlik kameralarına ve iş yeri sahibine yakalanan hırsızı arıyor.

 

Konu ile alakalı açıklama yapan iş yeri sahibi Asım Tetik, “Firmamızda tadilat vardı. İşçiler ile birlikte yukardaydım. Malzeme almak için aşağı indiğimde ofisin ışığının kapalı olduğunu ve şahsın ofisten çıktığını gördüm. Sonrasında bana işle alakalı olmayan sorular sormaya başladı. Elinde bir katalog vardı, elleri falanda titriyordu. Bende durumundan şüphelendim. Birkaç muhabbet ettikten sonra şahsın durumundan şüphelendiğim için hemen kamera kayıtlarına baktım. Kamera kayıtlarına baktıktan sonra ofiste bulunan arkadaşımın montunu karıştırdığını gördüm. Sonra arkadaşlar ile birlikte peşinden koştuk ama bulamadık. Sonra polisi arayarak durumu anlatıp şikayetçi olduk.” Dedi


Ucuz Atlattık
İş yeri sahibi Tetik zamanında müdahale etmemesi halinde kayıplarının çok büyük olacağını belirterek; “Maddi olarak bizim bir kaybımız olmadı ama arkadaşımızın montunun cebinde yüklü miktarda Altın vardı. Şansımıza içeri giren şahıs biraz tedirgin olduğu için detaylı bakamamış o yüzden ucuz atlattık diyebilirim” İfadelerini kullandı.
Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25