www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl’de Mesafeli Tören

İnegöl’de Mesafeli Tören

Çanakkale Zafer'inin 105. yıl dönümünde korona virüsü salgınına karşı Şehitlikte sadece çelenk sunma töreni yapıldı. Protokol üyelerinin geçen törenlere nazaran bu törende birbirlerine fazla yaklaşarak temas etmemeleri de dikkat çekti.

Tüm dünya genelinde etkili olan  korona virüs salgınına karşı Türkiye genelinde alınan tedbirler sonucu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. yıl dönümünde İlçemizde bu yıl sadece şehitlikte çelenk sunma töreni yapıldı.  

Garnizon Şehitliğindeki törende; Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta bırakılmasının ardından saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu. Geçen sene yapılan programa karşı bu yıl protokol üyelerinin yaşanan korona virüsüne karşı birbiriyle mesafeli durması dikkat çekti.

Düzenlen programa  Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Başsavcı Zekeriya Alper İnanç, Emniyet Müdürü Nihat Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti başkanları ve protokol üyeleri katıldı.

Şehitlikteki program protokol üyelerinin şehitlerin mezarlarına karanfil bırakılmasıyla sona erdi. Öte yandan şehitlikteki programda tedbir olarak 112 acil servis ekipleri bir sedye ile girişte bekledi. Törendekilerin alanda gitmesinin ardından sağlıkçılarda görevlerinin başına döndü.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19