www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL'DE PANİK YOK ‘TEDBİR’ VAR! 

İNEGÖL

İç İşleri Bakanlığı genelgesiyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası her yasağı fırsata çeviren İnegöl Belediyesi, virüse karşı tedbirlerini artırarak kullanılmış maske ve eldivenler için çöp kutuları yerleştirdi.

Koronavirüsü salgınının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana kesintisiz mücadeleni devam ettiren İnegöl Belediyesi, 50 farklı noktada oluşturduğu el dezenfekte alanlarına ilave olarak tıbbı atıklar başta olmak üzere maske ve eldivenlerin toplanması için hazırlattığı özel kutuları yerleştirdi.

YASAK VAR, TATİL YOK

İç İşleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri detaylı temizlik, dezenfektasyon ve ilaçlama çalışması yaparak ilçenin 116 mahallesinde çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. 

GÜNDE 20 BİN MASKE 

Salgın döneminde en çok ihtiyaç duyulan maske üretimi konusunda canını dişine takan  İnegöl Belediyesi, yerel yönetimler arasında bir ilki gerçekleştirerek bünyesine kattığı maske üretim makinası ile seri üretime geçerek günde 20 bin adet maske üretip ilçe halkına ulaştırmaya devam ediyor. 

CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET

Hayvanların korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini bilerek çalışmalarına aralıksız devam eden İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yasak günlerinde belirli noktalara mama bırakarak can dostlarımıza şefkat eli uzatıyor. 

ÇÖZÜM MERKEZİ 7/24 HİZMETİNİZDE 

Vatandaşların 153 çağrı hattı ve 0 530 157 30 00 no'lu WhatsApp Hattından ulaştığı Çözüm Merkezi, koronavirüs sürecinde önemli bir görev üstlenerek ille halkının en doğru bilgiye erişebilmesi ve taleplerin kaydedilip ilgili birimlere aktarılması adına mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02