İNEGÖL´DEN SONRA GEMLİK

İNEGÖL´DEN SONRA GEMLİK

AÖF´de okuyan İnegöllü öğrencilerin kendi ilçelerinde sınava girmelerine imkân sağlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gemlikli AÖF öğrencilerinin de kendi ilçelerinde sınava girebileceğini söyledi.

AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi´nde (AÜ-AÖF) eğitim görmekte olan Gemlikli öğrencilerin, Eylül ayında başlayacak olan akademik yıldan itibaren sınavlarına Gemlik´te girebileceklerini, kayıt yenileme ve kitapların teminini de Gemlik´te kurulacak AÜ-AÖF Bürosunda yapabileceklerini bildirdi.

GEMLİK´TE 2 BİN ÖĞRENCİ VAR

Milletvekili Hüseyin Şahin Gemlik´te 2 bin civarındaki öğrencinin sınavlara girmek için Bursa kent merkezine gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, ?2016-2017 güz dönemiyle beraber Gemlik´te ikamet eden Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, evlerinin yakınındaki kurumlarda sınava girebilecekler. Böylece önemli bir zaman tasarrufu sağlanmış olacak? dedi.

GİRİŞİMLER OLUMLU SONUÇLANDI

Vekil Şahin, Gemlik´teki AÜ-AÖF öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine gerekli girişimleri başlattıklarını belirterek, fakülte yönetiminin de konuya sıcak yaklaştığını ve girişimlerinin olumlu sonuçlandığını söyledi. Öte yandan Milletvekili Şahin´in girişimleri ile İnegöl´deki AÜ-AÖF öğrencileri de 2013-2014 Akademik yılından beri sınavlara İnegöl´de giriyor, kayıt işlemleri ve kitap teminini İnegöl´deki bürodan temin ediyorlar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68