?İNEGÖL´E GİDİYORUM? DEDİ 5 YILDIR KAYIP

?İNEGÖL´E GİDİYORUM? DEDİ  5 YILDIR KAYIP

2011 yılı Nisan ayında babasına İnegöl´e geleceğini söyleyerek izin alıp evden çıkan Eyüp Algül´den tam 5 yıldır haber alınamıyor. Emniyet kayıp şahsın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

İZİNE RASTLANILMADI

Kaybolduğu günden beri ailesi tarafından İnegöl ve Bursa´da didik didik aranan, Eyüp Algül için emniyette seferber oldu. 5 yıldır kayıp şahsın bulunması için çalışmalar sürüyor, ancak kayıp gencin izine rastlanamadı.

 

BABASI GÖZÜ YAŞLI OĞLUNU ARAMAK İÇİN GELMİŞTİ

Oğlunu bulmak için İnegöl´e gelen acılı baba Mustafa Eyüp Algül, 2011 yılında yaptığı açıklamalarda, üçüncü çocukları olarak dünyaya gelen ikizlerden biri olan Eyüp Algül´ün bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söylemişti.

 

?İNEGÖL´DE ARKADAŞLARIMDA KALACAĞIM? DİYEREK İZİN ALDI

Kendisinin Erzurum Narman´lı olduğunu, oğlu Eyüp´ün de Narman´da doğduğunu, ancak görevi icabı geldikleri Bursa´da büyüdüğünü anlatan baba Mustafa Algül, ?Eyüp, 2007 yılında İnegöl Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümünü kazanarak okumaya başladı. İnegöl´de bir yıl Özel İshakpaşa Öğrenci Yurdu´nda, bir yılda arkadaşlarıyla birlikte tuttukları Atatürk Bulvarı üzerindeki evde kaldı. 2009 yılında mezun olduktan sonra yaklaşık bir yıl Bursa Adliye Sarayı yanındaki Merkez Çay Ocağı´nda çalıştı. Son olarak ise Adliye Sarayı karşısındaki benim iş yerimde bana yardım ediyordu. Zaten Kasım 2011 tarihine kadar tecilliydi, Kasım ayında askere gidecekti. 5 Nisan 2011 tarihinde ?İnegöl´deki arkadaşlarımın yanına gidip1-2 gün kalacağım´ diyerek izin istedi. Ben de olur dedim, elimi öperek İnegöl´e gitti. Gidiş o gidiş, bir daha kendisinden haber alamadık? dedi.

 

EMNİYET ARAMALARI HIZLANDIRDI

Emniyet ekipleri, 5 yıldır kayıp olan Eyüp Algül´ün bulunması için çalışmalarını sıklaştırdılar. Emniyet Genel Müdürlüğü´nün kayıp duyuruları için kullanmaya başladığı kısa mesaj yöntemiyle devam eden arama çalışmaları kapsamında ülke genelinde vatandaşlara mesaj gönderildi. Emniyet Genel Müdürlüğü´nün gönderdiği mesajda; ?Kayıp Eyüp Algül. 27 yaşında, 2011 yılında 22 yaşında iken İnegöl ilçesinden kayıptır. Bilgisi olan veya görenler 155´e bilgi versin? ifadelerine yer verildi. Ayrıca mesajda kayıp Eyüp Algül´ün fotoğrafı da paylaşıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00