www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´e stadyum müjdesi

İnegöl´e stadyum müjdesi

Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Gürel, yıllardır İnegölsporluların beklediği yeni stadyum projesine yeşil ışık yaktı.

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel kahvaltılı toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Gürel, İnegölsporluların yıllardır beklediği yeni stadyum projesine yeşil ışık yaktı.

Gürel, Konuyla ilgili çalışma dosyasının Spor Bakanlığı´na iletildiğini, konunun takipçisi olduklarını ve ilerleyen süreçte İnegöl´e yakışır modern bir stadyum projesini başlatacaklarını söyledi.

Soğuğa rağmen coşkulu bir gün oldu.

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürel, "Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızı Bursa´da ağırladık. Soğuğa rağmen coşkulu bir gün oldu. Güzel bir kalabalık ile mitingimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız güzel müjdeler verdi. Uzun zamandır beklediğimiz müjdeler verdi. Hızlı trenin tamamlanması, ulaşım sıkıntısının çözümü noktasında güzel çalışmalar yapılarak, metronun yapılacağı, dağ ilçelerin ulaşım sıkıntısının çözülmesi gibi  hassas konuları bizzat Cumhurbaşkanımızın ağzından duyduk, rahatladık" dedi.

Sahaya iniyoruz

"Bu anlamda Bursa ve İnegöl´ümüzde seçim startı verilmiş oldu" ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Gürel, "Liderimizin müjdeleri ile yapmış olduğu start ile birlikte, biz de bugün itibari ile sahaya iniyoruz. Siz değerli arkadaşlarımız ile kahvaltı yapalım enerji ile başlayalım istedik. Seçimler İnegöl´ümüze, Bursa´mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Seçimlerde kimsenin endişesi şüphesi yok. Ama yapılması gerek çalışmayı da yapmak adına buradayız. İnşallah çok güzel olacak" dedi.

Sıkıntımız yok

Yeni meclis başkanı seçeceklerini ifade eden Gürel, şu ifadelerle konuşmasını sürdürdü: "Genel olarak mecliste çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz 53. bilişimi gerçekleştirdik. Bir takım yasa çalışmalarımız oldu. En son 41 sayılı madde kanunu ve kanun hükmünde kararnameye ilişkin yasa teklifini onayladık, geçirdik. Bu hafta da inşallah Meclis Başkanımız Binali Yıldırım beyin İstanbul´a aday gösterilmesi nedeni ile yeniden bir meclis başkanı seçimi yapılacak. Ondan sonra da kısa bir ara verip, seçim startını verdiğimiz için belediye başkan adaylarımıza destek olmak amacı ile sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Umutluyuz, sıkıntımız yok"

Yeni Emniyet Binası Çalışması

Yeni emniyet binası ile ilgili projede sona gelindiğini ifade eden Gürel, "Yeni Emniyet Müdürlüğü Binamız ihale aşamasına geldi. Son projemizi tamamladıktan sonra inşallah ihalemiz yapılacak ve İnegöl ilçemiz uzun zamandan sonra beklediği hizmet binasına kavuşmuş olacak. Projemiz tamamlandıktan sonra yine bunu vatandaşlarımız ile paylaşacağız" dedi.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25