www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´e Yeni Kaymakam

İnegöl´e Yeni Kaymakam

İnegöl Kaymakamı Ali Akça,Tuzla Kaymakamlığı´na atanırken, İnegöl´ün yeni Kaymakamı, Denizli Merkezefendi Kaymakanlığı´nı yapan Şükrü Görücü oldu.

Şükrü Görücü, 2015´de yapılan genel seçimlerinde  ?7 Haziran´da büyük bir seçim var. Denizli güçlü olsun diyorsanız, güçlü olana da yardım etmek lazım? diyerek Türkiye gündemine oturmuştu.

Görev süresi dolan ve Tuzla´ya atanan İnegöl Kaymakamı Ali Akça´nın yerine gelen isim Denizli´nin Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü oldu.

1956 Antalya Gazipaşa doğumlu olan Görücü, Ankara Siyasi Bilimler Fakültesi mezunu.  Kaymakamlık adaylığını Antalya´da yapan Görücü daha sonra sırasıyla, Isparta Yalvaç Kaymakam Vekilliği ve Hatay Samandağ Kaymakam vekilliği yaptıktan sonra, Ordu Gölköy Kaymakamlığına atandı. Şırnak Uludere, Edirne Havsa, Mardin Kızıltepe, Kahramanmaraş Elbistan, Uşak Eşme, Çanakkale Çan, Konya Selçuklu ve İstanbul Şile´de Kaymakamlık görevi yapan Görücü en son Denizli Merkezefendi ilçesine atanmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan İnegöl´ün yeni Kaymakamı Şükrü Görücü yaptığı çalışmalarla AK Parti hükümetlerinde güvenilen ve çalışkan bir isim olarak göze çarptı. 7 Haziran seçimlerinde yaptığı çıkışla Türkiye´nin gündemine oturan İnegöl´ün yeni kaymakamı, sosyal medyada ve ulusal gündemde özellikle sol parti ve seçmenlerinin sözlü saldırılarına uğramıştı. İnegöl´ün yeni Kaymakamı Şükrü Görücü´nün kısa sıra içinde görevine resmen başlaması bekleniyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19