www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl halkı yaşlılarını unutmadı

İnegöl halkı yaşlılarını unutmadı

İnegöl Belediyesi Huzurevi yaşlılar haftasında ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretler huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Ziyaretler hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin; Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaşlılar Haftası'nda huzurevimizin sakinlerine çeşitli etkinlikler düzenledik. Koromuz yaşlılar haftasına özel bir konser verdi. Huzurevimize ziyaretler gerçekleştirildi” dedi.

 ZİYARETÇİ SAYISI BİNİ BULDU

Bu yılki yaşlılar haftasında Huzurevine yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Şahin; İlçemizdeki okullarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve ilçe halkımız Huzurevimizi ziyaret etti. Hafta boyunca ziyaretçimiz eksik olmadı. Sağ olsun halkımız yaşlılarımızı ilgisiz bırakmadı. Bir haftalık süre zarfında ziyaretçi sayımız bini buldu. Hatta Huzurevimizin ziyaret saatleri 09.45-13.45 arasındadır ama o kadar çok ziyaretçi talebi oldu ki akşam saatlerine de ziyaret koymak zorunda kaldık. Bu ilgi Huzurevi sakinlerimizi de bizi de çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

 SEVGİYE VE İLGİYE İHTİYAÇLARI OLDUĞU UNUTULMAMALI

İnegöl Belediyesi olarak Huzurevimiz ve bakıma muhtaç yaşlılar için evde bakım hizmetlerimiz ile yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz” diyen Şahin; Halkımızın kimsesiz yaşlılarımız için hizmet veren huzurevimizi düzenli olarak ziyaret edip yaşlılarımızla sohbet etmeleri onları hayata bağlayacaktır. Çünkü yaşlılarımızın sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları olduğunu unutmamalıyız. Değerlerimize sahip çıkıp büyüklerimizin birikimlerinden yararlanırsak geleceğimizi sağlam temellerde inşa ederiz” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71