İNEGÖLLÜ ELEKTRİKÇİDEN ŞEHİDE VEFA

İNEGÖLLÜ ELEKTRİKÇİDEN ŞEHİDE VEFA

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir´in ailesinin inşaatı devam eden Kur´an Kursu´nun bitirilmesi için istekte bulunmasının arından harekete geçen İnegöllü bir elektrikçi, kursun tüm elektrik işini üstelendi.

?Veren El? özelliği ile tanınan ilçemizde, örnek bir olay daha yaşandı. Yardım konularında birçok ili bile geride bırakan İnegöl, yardımseverliğini birkez daha kanıtladı. İnegöllü bir elektrikçi şehitailesinin ricası üzerine inşaat çalışmaları devam eden Kur´an Kursu´nun tüm elektrik işlerini üstlendi.

İNŞAATIN EKSİKLERİ VAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan fakat isminin açıklanmasını istemeyen İnegöllü elektrikçi, ?15 Temmuz, hatırlamak bile istemediğimiz bir gün olarak tarihe geçti. 15 Temmuz´da şehitler verdik. Bunlardan birisi de Ömer Halisdemir? Şehidimiz Ömer Halisdemir´in ağabeyi de benim gibi elektrikçi. Bu nedenle kendisi ile görüşerek, yardımda bulunmak istedik. O da bize maddi destek kabul etmediklerini ama inşaatı devam eden Kur´an Kursu´nun bitirilmesine yardımcı olabileceğimizi ifade etti. Bizde bunun üzerine Kur´an Kursu´nun tüm elektrik işlerini üstlendiğimizi kendilerine söyledik. Halen daha inşaatın eksiklikleri var. Bu konu ile ilgili de İnegöllülerin bir örnek yardım kampanyasına daha başlamasını bekliyoruz. İnegöl´ün insanı yardımı sever. Hele ki bir şehidimizin ailesinin isteği ise?? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00