İNEGÖLLÜ GÖKALP KUPALARA AMBARGO VURDU

İNEGÖLLÜ GÖKALP KUPALARA AMBARGO VURDU

LUKOIL U-12 Children´s Cup´u müzesine götüren Beşiktaş altyapı kalecisi İnegöllü Gökalp, gösterdiği performans ile İnegöl´ü en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

 

Beşiktaş´ın altyapısında İnegöl´ü en iyi şekilde temsil eden Gökalp Karakayalı, Beşiktaş´a transfer olduğundan beri lig maratonu dâhil kaldırmadık kupa bırakmadı. Son olarak düzenlenen Lukoil U-12 Children´s Cup´ta Beşiktaş´ın kalesini koruyan Gökalp, bu kupayı da kazanarak birincilerin yarışacağı Rusya´ya gitmeye hak kazandı.

BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Lukoıl U-12 Chıldren´s Cup´un Türkiye ayağında şampiyon olduklarını belirten Gökalp Karakayalı, ?Bu 5 ülkede düzenlenen bir turnuva ve birinciler Moskova´da buluşacak. Biz de oraya gitmeye hak kazandık. Hem Beşiktaş´ımızı hem ülkemizi hem de İnegöl´ü orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu başarılar tesadüf değil. Ben emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok iyi çalışıp, Rusya´da da en iyi performansımızı gösterip şampiyon olmak istiyoruz? dedi.

SÜREKLİ KUPA KALDIRIYOR

Oğlunun başarısında emeği olan İnegöl´deki antrenörlere teşekkür eden Gökalp´in babası Ziya Karakayalı ise, ?Öncelikle Gökalp´in buralara kadar gelmesinde emeği geçen İnegöl´ümüzün güzide antrenörlerinden Celalettin Barut´a çok teşekkür ediyorum. Gökalp, Beşiktaş forması giydiği gün itibari ile sürekli kupa kaldırıyor. Gökalp´in önünde uzun bir yol var. Şu anda Letonya ardından Moskova ve son olarak da Paris´e gidecek. Tabi Gökalp ile gurur duyuyoruz. İnegöl´ümüzü geldiği noktada çok iyi bir şekilde temsil ediyor. İnegöllü kardeşlerimiz de kendisi ile gurur duyuyor. Ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve İnegöllü vatandaşlarımızın dualarını esirgememelerini istiyorum? şeklinde konuştu.

ÜLKE ÜLKE DOLAŞIYOR

İlçemizi iyi bir şekilde temsil etmeye devam eden Gökalp Karakayalı, 17 Ağustos´ta Loeton´da yapılacak olan 6 günlük turnuvaya katılacak. Eylül´de Rusya´da düzenlenecek olan Lukoıl U-12 Chıldren´s Cup turnuvasının şampiyonluk ayağına katılacak olan Gökalp, kış aylarına doğru ise Paris´te düzenlenecek olan turnuvaya katılacak.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22