www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllü Hanımlar Kahvaltıda Buluştu

İnegöllü Hanımlar Kahvaltıda Buluştu

Sosyal medyada bulunan İnegöllü Hanımlar Grubu girişimci kadınlara özel kahvaltı programı düzenledi.

Kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığı İnegöl´de İnegöllü Hanımlar Grubu belirli aralıklarla çeşitli toplantılar düzenlenmeye devam ediyor. İnegöllü kadın girişimcilerin katıldığı programa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ da katıldı.

İnegöllü Hanımlar Gurubunun yöneticilerinden Melek Yıldırım kahvaltı öncesinde yaptığı açıklamada, ?Uzun zamandır ara verdiğimiz bu programlara bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Bu programlarımızın amacı öncelikle evinde üreten hanımlarımızı, iş yeri sahibi girişimci kadınlarımızı daha da artırıp toplumsal bir dayanışma ruhu oluşturmaktır. Çünkü kadın güçlü olursa dünya güçlü olur. Biz birbirimizle ne kadar dayanışma içerisinde olursak o kadar çok kişi oluruz. Bizlere her zaman destek veren İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban´a ve bütün kadınlara teşekkür ediyorum. W. Molly Bistro sahiplerine de bizleri burada ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum? dedi.

Şehir yönetimine vatandaşlarında katılımını önemsediğini belirten Belediye Başkanı Alper Taban, ?Öncelikle ben bu programı tertip eden İnegöllü Hanımlar platformuna birlik ve beraberlikleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler insan ayrımı yapmaksızın mutlu olmasını isteyen yöneticileriz ve şehrin güzel yerlere gelmesini istiyorum bu yüzden de vatandaşlarımızı bu sürece katmak istiyorum. İnegöl´ümüzde kadınların her girdiği alanda başarılı olduğunu görmeye başladık. Kadın aile yapısı içerisinde de zaten böyle. Bizler gençleri ve kadınları ekonomik olarak güçlendirme projelerine katkı içerisindeyiz. Bu yüzden de sizin gibi topluluklara destek olmaya gayret ediyoruz. Biz bu noktada milletin bize verdiği emaneti yine millet için geriye döndürmeye çabalıyoruz. Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19