İNEGÖLLÜ KUAFÖRLERDE MİLLİ HEYECAN

İNEGÖLLÜ KUAFÖRLERDE MİLLİ HEYECAN

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından oluşturulacak Milli Takım için finale kalan İnegöllü bayan ve erkek kuaförleri, Ankara´da yapılacak finallerdeyarışacaklar.

Bölge finali elemelerinde başarılı olan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı 3 erkek ile 1 bayan kuaför, 25 Nisan tarihinde Ankara´da yapılacak Milli Takım finallerinde yarışacak.

MORAL ZİYARETİ

Yarışmaya hummalı bir şekilde hazırlanan kuaförleri Oda Başkanı Erhan Güven ziyaret ederek, final öncesi moral verdi.

?TÜRKİYE MİLLİ TAKIMINI SEÇİYOR?

Başkan Erhan Güven, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonun ?Türkiye milli takımını seçiyor? sloganıyla başlattığı projeyle bayanlar ile erkekler milli takımının oluşturulacağını söyledi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Milli takım seçmelerinde İnegöllü kuaförlerin boy göstereceğini aktaran Güven, ?Güney Marmara olarak Bursa´da yapılan yarışmalarda İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı üyelerimiz bayan kuaförü Burcu Çekil, erkek kuaförlerimiz Engin Eser, Mehmet Ali Denel ve Murat Yeni yarışmalara katıldı. Yarışma sonucunda bu üyelerimiz finale kaldı. 25 Nisan Pazartesi günü Ankara´da yapılacak milli takım finallerine arkadaşlarımız hummalı bir şekilde hazırlanıyorlar. Amacımız ve hedefimiz erkek ile bayan kuaförlerimizin milli takımda yer alması. Hedefimiz bu, buna da inanıyoruz?şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54