İNEGÖLLÜ MENAJER TFF´YE BAŞVURDU

İNEGÖLLÜ MENAJER TFF´YE BAŞVURDU

Bugüne kadar yaptığı organizasyonlarla birçok sporcuyu kulüplere kazandıran İnegöllü menajerEmin Örnek,Türkiye Futbol Federasyonuna Resmi Menajerlik başvurusu yaptı.

 

İnegöllü menajerEmin Örnek, PTT 1.Lig, 2.Lig, 3. Lig´de oynayan birçok oyuncunun da menajerliğini yapmaktadır. Geçtiğimiz sezon Süper Lig takımlarından Gaziantepspor´da oynayan, daha sonra İnegölspor´a transfer olan Uğur Kavuk ve Çorum Belediyespor´a devre arasında kiralık olarak verilen Ömürcan Yıldırım´ında menajerliğini üstlenen Örnek, TFF´ye başvurduğu resmi menajerlik belgesi için gün sayıyor.

 

SPOR İYİ BİR KAZANÇ KAYNAĞI HALİNE DÖNÜŞTÜ

Sporun kendi üreten, kendini besleyen ve kazanan bir endüstri sektörü haline geldiğini belirten Emin Örnek, ?Spor artık iyi bir kazanç kaynağıdır. Ciddi yatırım alanı olmuştur. Bu durum sadece sporla sınırlı değildir. Sanat ve benzeri alanlarda profesyonellerin artması önem arz etmektedir. İşte tam bu noktada yaptığımız iş çok önem kazanmaktadır. Kurumsallaşma ve profesyonelleşmeye paralel olarak da menajerliğin öneminin daha da artacağına inanıyorum. Ocak ayı transfer dönemi çok kısa sürmekte ve takımlar genelde ihtiyaç duydukları mevki oyuncularının transferi için ilk şart hazır olmalarını ve formda olmalarını istemektedirler. Takımsız kalan birçok sporcu maalesef diğer transfer dönemine kadar kendisini iyi hazırlayamadığından dolayıda tekrar bir transfer çıkmazına girip yine takımsız kalma riski ile baş başa kalmakta.İşte bu tip riskleri ortadan kaldırmak için menajerlerhemen devreye giriyor ve boşta kalan tüm sporcuları fiziken iyi duruma getirip hazırlık maçları ile maç eksiklerini de giderip ara transfer dönemine birçok sporcuyu hazırlamaktayız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07