İnegöllü Sporcu Dünya Şampiyonası´nda

İnegöllü Sporcu Dünya Şampiyonası´nda

Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Murat Efe, Bulgaristan´ın Varna şehrinde yapılacak olan U-18 ve U-21 Dünya Şampiyonasına davet edildi.

 Dünyanın en iyi bin sporcusunun davet edildiği turnuvaya Türkiye´den 17 sporcu davet alırken İnegöllü sporcu Murat Efe de Türk Milli Takımı içinde davet edilenler arasında yer aldı.

 85 kilogram sporcusu Murat Efe farklı branşlarda birçok ulusal derecelere sahip olurken budokaidokyokushinashihara (fullcontact karate) Türkiye ikincisi oldu. Murat Efe İnegöl´ü, Bursa´yı ve Türkiye´yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

 2-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada ilk rakibi Ermeni asıllı İspanyol StoyanIskronov´u yenmeyi başarırsa yarı finallere kalacak olan sporcumuz İnegöllülerden dualarını beklediğini söylüyor.

 TÜRK´ÜN GÜCÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ

İnegöllü Antrenör İsmail Kocal ise milli takımlar antrenörü olarak görev alacak. Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve milli antrenör İsmail Kocal, ?Murat Efe ile zorlu bir süreçten geçtik, çok iyi hazırlandık, kimseden maddi yada manevi destek almadan bu seviyeye geldik. İnegöl Halk Eğitim Merkezi kurslarında hazırlanan Murat Efe birçok mücadele branşında şampiyonluklar yaşadı. Şimdi ise twfbudokaido yani fullcontact karate kyokushin milli takımında boy göstereceğiz. Rabbim yardım etsin, dualarınızı bekliyoruz. Türk´ün gücünü dünyaya göstermek istiyoruz. İnegöl´ü,Bursa´yı ve Türkiye´mizi çok seviyoruz. Milli gururu yaşamanın sevinci içerisindeyiz, Rabbim utandırmasın, dualarınızla istiklal marşı ile bayrağımızı en üste taşımak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07