www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllü Aşçı Yarın Yarışacak

İnegöllü Aşçı Yarın Yarışacak

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden renkli yarışmacılarıyla kendisinden söz ettiren Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak. Taç yarın 16.00’da TV 8 ekranlarında İnegöl mutfağını tanıtacak.

TV 8 ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla hafta içi her gün milyonları ekran başına kilitleyen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak. İnegöl mutfağını TV 8 ekranlarında tanıtmaya devam eden Tayfun Taç, 01 Ocak 2020 Çarşamba (Yarın) 16.00’da TV 8 ekranlarında yarışacak.

Her hafta değişen yarışmacıları ve yüksek hararetli tartışmalarıyla izleyiciyi ekran başına çeken Yemekteyiz yarışması bu hafta da renkli isimleri bir masa etrafında toplayacak. TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacısı İnegöllü aşçı Tayfun Taç olacak. Taç’ın  yarışmadaki menüsünde bu hafta; Mercimek çorbası, Paçanga böreği, mevsim salata, güveçte kokoreç, pilav ve Süt helvası olacak.

Münür Kanar Forma ve Kestane Şekeri Gönderdi

TV 8 ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla hafta içi her gün milyonları ekran başına kiliyleyen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak. Tayfun Taç’ın yarıştığını duyan İnegölspor kulüp başkanı Münür Kanar, Yemekteyiz yarışmasının program sunuculuğunu yapan Seda Sayan’a İnegölspor Atkısı ve Kestane şekeri gönderdiği öğrenildi.

Haber Merkezi
 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00