İnegöllü Genç Albüm Çıkardı

İnegöllü Genç Albüm Çıkardı

DJ Coşkun lakaplı 19 yaşındaki İnegöllü genç, ‘Senin Bu Kalbim’ isimli albüm çıkardı. Kendisinin yazdığı 6 şarkının bulunduğu albüm, şuanda internet üzerinde bulunuyor. Yazın ise baskısı yapılıp piyasaya dağıtılacak.

2008 yılından bu yana İnegöl’de müzikle uğraşan 19 yaşındaki Coşkun Delibaş, gençler arasındaki lakabıyla DJ Coşkun, ilk albümünün hazırlıklarını tamamladı. Genç müzisyen, ‘Senin Bu Kalbim’ ismini verdiği albümünü internet üzerinden paylaştı. CD’leri ise yaz aylarında piyasaya çıkacak.

Senin Bu Kalbim albümünde kendi yazdığı 6 şarkıyı seslendiren genç müziksever, albüme de ismini verdiği Senin bu kalbim parçasının yanı sıra; kum gibi sev beni, merhaba aşkım, esrar perdesi, İnegöl’ün kızları ve nikotin şarkıları da yer alıyor.

1 hafta önce albümünü internet üzerinden paylaştığını söyleyen DJ Coşkun, Bursa’da ve İnegöl’de okullarda konserler verdiğini belirtti. Albümün altyapısının İstanbul’da hazırlandığını da kaydeden DJ Coşkun, “Kayıtları İnegöl’de kendi stüdyomda yaptım. Sözlerin tamamı bana ait, müzik Triptonik grubuna ait. Şuanda internet üzerinden paylaştık. Ama yazın piyasaya da CD olarak süreceğiz. Ben 2008 yılından beri müzikle uğraşıyorum. Her şeyi kendi çabamla yaptım. Duyulmasını istiyorum. ayrıca büyüklerimizin de yol gösterip, elimden tutmalarını istiyorum” dedi.

Genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta Bursa’da yapılan ‘2013 yılının en iyi arabesk rap albümleri dalında da Bursa 3’üncüsü oldu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68