İnegöllü kursiyerlerden büyük başarı

İnegöllü kursiyerlerden büyük başarı

Düzce’de yapılan bölgeler arası ata savunma sanatı hazırlık müsabakalarında İnegöl Halk Eğitim Merkezi Ata Savunma Sanatı kursiyerleri farklı kategorilerde 12 birincilik, 14 ikincilik, 17 üçüncülük elde etti.

İnegöl’deki ata savunma sanatı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan

Ata Savunma Sanatı Federasyonu Koordinasyon Kurulu Başkanı İsmail Kocal, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Ata Savunma Sanatı kurslarının M.M. Samda İlköğretim Okulu’nda çalışmalarına başladığını belirterek; “Toplam 90 kişi ile başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte olup, sporcularımız İnegöl’ü de en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu kapsamda Düzce’de yapılan bölgeler arası hazırlık maçında M.M. Samda takımı 7 birincilik,10 ikincilik,11 üçüncülük ve dördüncülük kazanmışlardır” dedi.

TAHTAKÖPRÜ’DE DE EĞİTİMLER BAŞLADI

HEM tarafından açılan ata savunma sanatı kurslarının sadece Samda Okulu’nda değil, İnegöl’deki farklı okullarda da bulunduğunu belirten Kocal, “Bir kursumuz da Alanyurt İMKB Endüstri Meslek Lisesi’nde devam ediyor. Yine aynı organizasyonda İMKB takımımız da 5 birincilik 4 ikincilik, 6 üçüncülük ve dördüncülük aldılar. Ata Savunma Sanatına olan yoğun ilgiden dolayı, bir çalışmada İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Tahtaköprü beldesinde başlatılmıştır” diye konuştu.

MERKEZ İNEGÖL

Kocal, Ata Savunma Sanatı Federasyonunda İnegöl’den birinin bulunmasının bir avantaj olduğuna da dikkat çekerek; “Bursa’nın birçok ilçesinde eğitimlerimiz devam ediyor. Ancak merkez İnegöl diyebiliriz” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32