İNEGÖLLÜ SANATÇI NİLÜFER`DE SERGİ AÇTI

İNEGÖLLÜ SANATÇI NİLÜFER`DE SERGİ AÇTI

İnegöllü kübist sanatçısı Tolga Baktimur, ‘Suretler' adlı sergisini Nilüfer'de görücüye çıkardı. 50'nin üzerinde eserin yer aldığı sergi yoğun ilgi gördü.

İnegöllü 21 yaşındaki kübist sanatçı Tolga Baktimur, ‘Suretler’ adlı sergisini Nilüfer’de görücüye çıkardı. Nilüfer Konak Kültür Evi’nde gerçekleştirilen ve Nilüfer Belediye Başkan Vekili Lütfü Günenç’in açılışını yaptığı serginin 17-27 Ekim tarihleri arasında açık kalacağı öğrenildi. Üç boyutlu modern tabloların yer aldığı 50’yi aşkın kübist eserin, sanatseverlerin ilgisini çektiği gözlendi.

İNEGÖL İÇİN FARKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIM

Gerçekleştirilen açılışın ardından bir konuşma yapan Tolga Baktimur, “Açılışta ve sonrasında Nilüfer halkının gösterdiği ilgi beni çok memnun etti. Sanatsever olduklarını, sanata sanatçıya yaklaşımlarından hissettim. Güzel tepkiler aldım ve almaktayım. Günlük olarak çok aşırı ziyaretçi alan bir yer. Binanın üst katlarına da insanlar geçerken mecburen sergime bakıyorlar. Eserler sergide olduğu gibi aynı zamanda satıştadır. İnegöl’deki eserlerime yenilerini ekleyerek aynı tarzda yoluma devam ettim. Nilüfer ile birlikte açmış olduğum toplam 3.sergim oldu. İnşallah farklı şehirler ve Bursa’nın diğer bölgelerinde bu tarz eserleri Bursa halkına tanıtmak istiyorum. Renkli eserler olduklarından ister istemez herkesin dikkatini çekiyor. Bursa Nilüfer Nazım Hikmet Kültür Evi aynı zamanda Kültür Sosyal İşler Sorumlusu Sayın Necla Akgün de sergi salonlarına renk kattığımı ve bu ilgiden de memnun olduklarını belirttiler. Çarşamba günü inşallah Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’in katılımı olacak. Meclis üyeleri ile birlikte umarım başkanımız da eserlerimi canlı gördüğünde beğenir. Aynı zamanda bunlar haricinde farklı bir tarz daha yakalamak ve daha çok insana hitap etmek için çalışmalar yapıyorum. İnegöl için farklı çalışmalar yapacağımı da belirtmek isterim. Önümüzdeki aylar içerisinde çalışmalarım ve programlarım inşallah belli olacak. Bana desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26