İNEGÖLLÜ GAZİLER KIBRIS`TA

İNEGÖLLÜ GAZİLER KIBRIS`TA

Kıbrıs Barış Harekâtı'na katılan ve gazi olan 35 İnegöllü gazi, İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği gezi çerçevesinde 40 yıl aradan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uğurlandı.

Gezinin tamamında gazilere eşlik edecek olan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel; İnegöl Belediyesi olarak birçok alanda gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetlerimizden birini daha bu gece gerçekleştiriyoruz. İnegöl'deki 35 kişilik Kıbrıs gazilerimizle bir arada inşallah 40 yıl aradan sonra Kıbrıs'a gidiyoruz” dedi.

 HEYET PERŞEMBE GÜNÜ GERİ DÖNÜYOR

Gazilerin yıllar sonra Kıbrıs'a gidecek olmalarının mutluluğunu ve heyecanını paylaştığını belirten Yel, Nasip olursa Sabiha Göçmen Havalimanı'ndan, Kıbrıs Ercan Havalimanına uçacağız. Ben de gazilerimizle birlikte olacağım ve bununla birlikte üç günlük bir Kıbrıs gezimiz olacak. Perşembe gecesi inşallah İnegöl'e geri döneceğiz. Aynı saatlerde İnegöl Belediyesi'nin Çanakkale savaşlarının 100. Yılı münasebetiyle düzenlediği ‘2015 Öğrenci Şühedayla Buluşuyor' organizasyonuna katılan öğrencileri de uğurluyoruz. İnegöl gençliği Çanakkale'ye giderek o atmosferi soluyup, o manevi duyguyu tadacaklar” şeklinde konuştu.

 Gaziler ise böyle bir fırsatı kendilerine sunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkürlerini ileterek Kıbrıs'a doğru hareket ettiler.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32