www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllüler Yoğun İlgi Gösterdi

İnegöllüler Yoğun İlgi Gösterdi

Kitapseverler kadar fuara katılım sağlayan yayınevlerinin de memnuniyetlerini dile getirdiği İnegöl Kitap Günlerinde 30´un üzerinde yayınevi ve binlerce kitap İnegöllüler ile buluştu. Bir hafta boyunca süren etkinliğe kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bilginin tek değişmez unsuru olan kitap ile buluşma adına tertip edilen İnegöl Kitap Günleri etkinliğini ziyaret eden Belediye Başkan yardımcısı Alper Taban, kurulan stantları tek tek gezerek tüm yayınevleriyle görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca bu güzel ve anlamlı etkinlikte yer aldıkları için kendilerine plaket ve katılım belgelerini de takdim etti.

?KİTAP GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZ İLÇE HALKIMIZA DEĞER KATTI?

Hafta boyunca 30 bin kişinin ziyaret ettiği İnegöl Kitap Günleri etkinliği hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Alper Taban, ?İnegöl Belediyesi olarak, rutin belediyecilik çalışmaları yanında insanı merkeze aldığımız etkinlik ve aktiviteler ile sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. Dönem dönem ortaya koyduğumuz kültür sanat faaliyetleri ile hayatımızı renklendirmeye çalışan bir belediye olarak çok okuyan, bilgili ve doğru işler yapan bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak amacıyla İnegöl Kitap Günleri etkinliğine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere katkısı saymakla bitmeyen kitaplar ile buluşma adına tertip ettiğimiz böylesi önemli organizasyonun kentimize ve saygı değer ilçe halkımıza değer kattığına yakinen şahit olduk? dedi.

?Bir hafta boyunca MODEF Fuar Merkezinde devam eden ?Kitap Günleri´ etkinliğimizde; 36 yazar, 30´un üzerinde yayınevi ve binlerce kitabı siz değerli İnegöllülerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık? diyen Taban, ?Bu 7 günlük sürede her gün farklı yazarlar ?Yazar Buluşmaları´ kapsamında İnegöllülerle bir araya geldi. Gerçekten kitaplarla kucaklaşma, bilgiye ulaşma adına çok güzel bir etkinliği geride bıraktık. Bizlerde kitap günleri etkinliğimize katılarak stant açan yayınevlerimizi tek tek ziyaret ederek, kitap günleri etkinliğimizin çıtasını yükseltme adına neler yapılabilir noktasında kendileriyle fikir alış verişinde bulunduk. Bu güzel ve anlamlı etkinliğimizde yer aldıkları içinde kendilerine plaket ve katılım belgelerini takdim ettik? şeklinde konuştu.

?KİTAPLAR HAYATIMIZI RENKLENDİRİYOR?

Kitapların hayatımızı renklendirdiğini de ifade eden Taban, ?Hayatımızı anlamlandıran, bize değer katan, bilinmezlikten bilinene doğru yelken açmamızı sağlayan, bizi karanlıktan aydınlığa çıkaran, bize erdemli olmamız gerektiğini hatırlatan, bilginin tek değişmez kaynağı olan kitaplara her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Hayata farklı bir pencereden bakmamızı sağlayan, bize özgüven aşılayan kitaplara sarılmanın zamanı geldi de geçiyor artık? diye konuştu.

Taban son olarak, ?Fuar bilincini aşılamak, okuma yazma seferberliğine katkı sağlamak ve okur-yazar buluşmalarına öncülük ederek geleceğe hazırlanan çocuklarımıza ve gençlerimize kitabı ve okumayı teşvik etmek adına düzenlediğimiz İnegöl Kitap Günlerine katılan tüm yayınevlerine teşekkürlerimi sunuyor, şehrimize değer katan böylesi güzel etkinliklerin artarak devam etmesi temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01