www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllüler hamsiye doydu

İnegöllüler hamsiye doydu

İnegöl Trabzonlular Derneği tarafından 2. Hamsi festivali düzenledi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği festivalde, 2 ton hamisi dağıtıldı.

İnegöl Trabzonlular Derneği tarafından Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde düzenlenen 2. Hamsi festivaline İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Ersan, Ak Parti meclis üyeleri, MHP İlçe başkanı, yönetimi ve meclis üyeleri, İYİ Parti İlçe başkanı, yönetimi ve meclis üyeleri ile binlerce vatandaş katıldı.

İnegöl Trabzonlular Derneği tarafından 2. Hamsi festivali düzenledi.26 Şubat tarihinde başlayan festival hamsi dağıtımıyla son buldu. Festival kapsamında verilecek olan konserler ise İdlib’den gelen acı haberlerin ardından iptal edildi. İnegöl hikmet şahin kültür parkı içerisinde düzenlen festivale İnegöllüler yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar havanında güzel olası nedeniyle festivale akın ettiler. Hamsi ikramlarından almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Hamsiyi çok sevdiklerini söyleyen İnegöllüler festivalde katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

Festivalde kısa bir selamlama konuşması yapan İnegöl belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Trabzonlular Derneği başkanı ve yönetimine İdlib’te ki şehit haberlerinin ardından konserleri iptal ettikleri için teşekkür ederek; “Öncesinde ifade etmem gereken Şehitlerimiz var. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Bugün burada Trabzonlular derneğimizin yapmış olduğu güzel bir program var. Hafta boyunca devam etti. Burada Trabzon’un milli yiyeceği Hamsi dağıtımı yapıyor. Bizim bir ve beraberliğimiz için güzel organizasyonlar yapıyorlar. Bende bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılan bu organizasyonda konserler vardı. Tamamı iptal edildi. Bu hassasiyetlikleri içinde kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi

Son olarak festivalde Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Ergün ise; “Öncelik şehit olan 36 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun, Allah ailelerine sabırlar versin inşallah. Dernek olarak düzenlediğimiz Trabzonlular 2. Hamsi festivali kapsamında verilecek olan konserlerimizi iptal ettik ama hamsi organizasyonu devam etti. Bugün burada 2 ton hamsi dağıtımı gerçekleştirerek yaklaşık 4 bin ile 5 bin vatandaşımıza ikramlarda bulunduk.  Vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğun ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25