www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllülere özel konser

İnegöllülere özel konser

İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği konserde ilçe halkıyla buluşan Türk Halk Müziği sanatçısı Ünal Zorer, İnegöllülere müzik ziyafeti sundu. Belediye THM Gençlik Korosunun da sahne aldığı gecede hem gençler hem de Ünal Zorer, seslendirdikleri eserlerle kula

İnegöl Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunda Ses Sanatçısı olarak sanat hayatını sürdüren Ünal Zorer ve İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosunun sahne aldığı konser düzenledi. Perşembe akşamı 20.00´da İnegöl´de kültür ve sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen konsere, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu.

GENÇLERDEN ALKIŞ ALAN PERFORMANS

?Bu Toprağın Türküsü? adlı ses yarışmasıyla adını duyuran ve ardından hem ses sanatçılığı hem de oyunculuk alanında aldığı eğitimler sonrası iki alanda da başarılı bir şekilde yoluna devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Ses Sanatçısı Ünal Zorer´in konuk sanatçı olarak katıldığı konser, İnegöl Belediyesi THM Gençlik Korosunun seslendirdiği eserlerle başladı. Şef Rıdvan Sayın yönetimindeki koro, başarılı performansıyla dikkat çekti. Hem koro hem de solo olarak seslendirilen eserler kulakların pasını silerken, zaman zaman vatandaşlar da eserlere eşlik etti.

ÜNAL ZORER KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Gençlik Korosunun konseri sonrası Ünal Zorer sahneye çıktı. Zorer, sempatik kişiliği ve seslendirdiği eserlerle İnegöllülerin büyük beğenisini topladı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin´de sahneye davet edildi. Şahin, burada yaptığı kısa teşekkür konuşmasında; ?Çok teşekkür ediyoruz. Bizlere harika bir gece yaşattınız. Yüreğinize sağlık. Aynı zamanda gençlerimize de teşekkür ediyorum. Onların da performansları harikaydı. Gençler; sizler bizden bu çalışmayı talep ettiğiniz için biz yapıyoruz. Sizlere, bize bu hizmeti verdirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum? dedi. Konuşma sonrası Şahin, Ünal Zorer´e İnegöl´ü simgeleyen çini hediye etti. Öte yandan, konser sonunda gençlik korosunun kuruluşunun 8´inci yılı nedeniyle pasta kesildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29