www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöllülerin İznik İsyanı

İnegöllülerin İznik İsyanı

Hafta sonu İznik Gölü’ne piknik yapmaya giden İnegöllüler Gemlik yolu üzerindeki sahilin yol boyunca tel örgülerle çevrilmiş olduğunu görünce büyük şok yaşadılar. Vatandaşlar halka ait sahili tel örgü ile kapatanların bulunmasını istiyor.

Bursa’nın en güzel piknik bölgelerinden biri de hiç kuşkusuz İznik gölü çevresi. Hafta sonu Bursa ve ilçelerinden yüzlerce vatandaş araçlarıyla İznik gölü çevresinde hem piknik yapıyor hem de göle girip serinliyor.

Ancak geçtiğimiz hafta sonu İnegöl’den İznik’e giden vatandaşlar büyük bir şokla karşılaştılar. İznik-Gemlik yolu üzerindeki sahile inmek isteyen vatandaşlar sahilin çevresi tel örgülerle çevrili olunca giremediler.

Sahilin yol boyunca birileri tarafından tel örgülerle çevrilip halka kapattığını belirten İnegöllü piknikçiler, belediyenin yada ilgili yetkililerin bu ihlali yapanları bulup gerekli işlemi yapmasını istediler.

İznik gölü çevresinin tel örgülerle çevirenlerin kendilerine büyük bir rant sağladığını düşünen vatandaşlar özellikle Bursa büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgilenmesini istiyor. Vatandaşlar tel örgüler çekerek sahili yasaklı hale getiren bölgenin ada ve pafta numarasını belirleyerek gazetemize ulaştırdı.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25