www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl oyuncak dünyasına kavuştu

İnegöl oyuncak dünyasına kavuştu

Elit Oyuncak Dünyası, Sarraflar Çarşısında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adem İnceyılmaz'ın sahibi olduğu Elit Oyuncak Dünyası, geçtiğimiz Cumartesi günü AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da katılımıyla düzenlenen tören ile hizmete girdi.

 OYUNCAĞIN ÖNEMİ BÜYÜK

Açılış esnasında bir konuşma yapan firma sahibi Adem İnceyılmaz, Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Biz bu sektörde çok eski değiliz. Bu sektörün artık zaruret olduğunu düşünüyoruz. Çocuğun ve fiziki sosyolojik gelişiminde oyuncak çok önemli. O bakımdan da böyle bir yatırımda bulunduk. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 ESKİDEN UFACIK TAHTA PARÇASIYLA MUTLU OLURDUK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Çocukluk yıllarımızda biz böyle oyuncaklara sahip olamazdık. Şimdiki çocuklar çok şanslı. Ufacık bir tahta parçasıyla mutlu olurduk. Şimdi çocukların onlarca oyuncakları var. İnegöl'ümüz için bu firmamız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 YOKLUK ZAMANININ ÇOCUKLARIYIZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise yokluk zamanının çocukları olduğunu aktararak, Şimdi üretene, çalışana her şey var. Çarşının en güzel yerinde kardeşimiz güzel bir işyeri açıyor. Allah hayırlı helal, bol kazançlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından İshakpaşa Camii İmam Hatip Mehmet Nuri Memiş'in duası ve kurdele kesimi işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9727,84%0,86
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00