www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor 3 puan peşinde

İnegölspor 3 puan peşinde

2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, bugün saat 13.30´da evinde zorlu rakibi Utaş Uşakspor´u ağırlıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, evinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

2. Lig Beyaz Grup´ta sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve geride kalan 9 haftada yalnızca 6 puan toplayarak 15. sırada kendisine yer bulabilen Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, 9 maçta 17 puanla 4. sırada bulunan ve Play-Off hattı içerisinde yer alan Utaş Uşakspor´u evinde ağırlıyor.

 

UŞAKSPOR 9 MAÇTIR KAYBETMİYOR

İnegölspor, ligde evinde 3 maçtır kaybederken toplamda ise 7 maçtır kazanamıyor. Utaş Uşakspor ise deplasmanda 4 maçtır kaybetmezken toplamda ise 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmemiş durumda.

 

İLK RANDEVU

Bugün saat 13.30´da İnegöl İlçe Stadyumu´nda oynanacak olan müsabaka İnegölspor ile Utaş Uşakspor tarihlerindeki ilk karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Daha önce tarihlerinde hiç karşılaşmayan iki ekip arasında bir dönüm noktası olacak olan karşılaşmada İnegölspor, saha ve seyirci üstünlüğünü kullanarak rakibini ilk karşılaşmalarında mağlup etmek ve ligdeki kötü gidişatına son vermek istiyor.

 

GOLCÜLERİN DÜELLOSU

İnegölspor´da Yaşar Çetin, kaydettiği 4 golle takımının en skorer ismi olurken onu 1´er golle Raif Demir, Gökhan Kurumuş, Ahmet Hakan Şahin ve Yusuf Çoban takip ediyor. Utaş Uşakspor´da ise Tayfur Emre Yılmaz ve Tayfun Pektürk, kaydettikleri 3´er gol ile takımlarının en skorer oyuncuları olurken onları 1´er golle Rıdvan Özdemir, Nurettin Çağlar ve Murat Gürbüzerol takip ediyor.

 

DÜDÜK ERGİN´DE

Bugün saat 13.30´da İnegöl İlçe Stadyumu´nda oynanacak olan müsabakayı Zonguldak bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin yönetecek. Ergin´in yardımcılıklarını Serdar Osman Akarsu ve Ali Rıza Öztürk üstlenecek.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19