www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor akademi liginde mücadele edecek

İnegölspor akademi liginde mücadele edecek

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, ?Akademi Liglerine girmemizi sağlayan Eşref Güç ve yönetim kurulumuza, Ulaşım desteği veren belediye başkanımız Alper Taban´a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.? Dedi

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin konu ile açıklamalarda bulundu. Şahin açıklamasında; ?İnegölspor Altyapısı olarak bu yıl yine akademi liglerinde mücadele edeceğiz. Çekilen kura neticesinde 11 takımın yer aldığı 2.grupta Bursa  ve İnegöl´ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz.Geçen yıl 2 devreli lig usulü ile oynadığımız lig de Federasyonumuzun aldığı karar neticesinde müsabakalar 3 devre olarak oynanacak. 3.devre ikili averajı iyi olan takımın sahasında olacaktır.Oynayacağımız müsabaka sayısını fazla olması bizim ve sporcularımızın gelişimi açısından son derece önemlidir.

Darıca Gençlerbirliği,Belediye Derincespor, Düzcespor,Gölcükspor, Kastamonuspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tuzlaspor,Kardemir Karabükspor ve Zonguldak Kömürspor ve İnegölspor´umuz ile aynı grupta mücadele edecektir.Toplamda 5 grubun olduğu Bölgesel Gelişim Liglerinde ligi lider bitiren takım ve en iyi ikinci olan 1 takım ile birlikte 6 takım Elit B ligine çıkmak için mücadele edecektir.6 takımdan 3´ü bir üst lige çıkacaktır.Geçen sene U19 ve U17 de kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalamak istiyoruz.

U-19 Yaş grubunda Selahattin Esen ve Eser Durak, U-17 Yaş grubunda Murat YAKŞİ, U-16 Yaş grubunda Caner TABAN, U-15 Yaş grubunda Yunus MEMİŞ grup antrenörleri olarak sporcularımızı müsabakalara en iyi şekilde hazırlamaktadırlar. U-19 Yaş grubu hariç diğer yaş gruplarımızda rotasyonların sıkça olduğu, kadroda bulunan tüm sporculara forma şansı vererek onların profesyonelliğe donanımlı ve bol maç oynayarak geçiş yapmalarını hedeflemekteyiz. U-19 yaş grubu profesyonellik öncesi son basamak olduğu için istikrarın çok olduğu, düzenli oynamanın alışkanlık haline getirilmeye çalışıldığı bir anlayış ile daha az rotasyonlu bir grup olarak sezonu tamamlayacaktır.

Akademi Liglerine girmemizi sağlayan Eşref Güç ve yönetim kurulumuza,Ulaşım desteği veren belediye başkanımız Alper Taban´a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

 Vizyonumuz Türk futbolundaki ?´Futbolcu Fabrikası´´ unvanını korumak ve geliştirmek, misyonumuz ise Türk futboluna ahlaklı, saygılı ve yetenekli sporcular kazandırmak olan bir anlayış ile yeni sezona başlayacağız. İnegöl halkının bizleri tribünlerde yalnız bırakmadığı güzel oyunu ve güzel futbolu seyretmelerini canı gönülden istiyorum. Sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezonun olması temennisi ile sporcularımıza ve antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.? İfadelerini kullandı

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87