www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR ALT YAPI İNİŞE GEÇTİ

İNEGÖLSPOR ALT YAPI İNİŞE GEÇTİ

İnegölspor altyapıda hafta sonu yaptığı müsabakalarda iki galibiyet, iki beraberlik, bir mağlubiyet aldı.

Altyapı antrenörleri maç sonunda değerlendirmelerde bulundu:

 

YUNUS MEMİŞ: U14 TEKNİK SORUMLUSU

NİLÜFER SPOR 1987 0 ? 2 İNEGÖLSPOR

 

U-14 Elit Ligi 12.Hafta Müsabakasında 1 puan önümüzde olan Nilüfer 1987 takımına misafir olduk. Maçın önemini bildiğimiz için iyi hazırlandık ve iyi analiz ettik.Oyunu 2.bölgede karşılayıp sakin kalmayı rakibimizin açık vermesini bekledik.Zaman zaman baskı hissettik.Rakibimizin 2 topu direkten döndü.buna rağmen oyuncularımız sakin kalıp olgun oyun oynamaya devam ettiler.Yakaladığımız ılk kontra atakta savunma arkasına atılan topta Ahmet kalecinin üstünden topu ağlara gönderdi ve devreyi önde kapattık.Öne geçmenin avantajı ile oyunun hakimiyetini eline alan takımımız 2.yarının başında Onur ile farkı 2 ye çıkardı ve oyunun sonuna kadar bu üstünlüğünü koruyarak önemli bir 3 puanı almış olduk.Son 3 haftadır iyi bir gelişim gösteren oyuncularımız bu maçta da gereken oyunu oynayarak sahadan galibiyet ile ayrılmasını bildi.Yarıyıl tatilinde maç programı yogun bir şekilde devam edecek.Yakaladığımız bu ivmeyi devam ettirmek ve gelişimi sürekli hale getirmeye devam etmek istiyoruz.Göstermiş oldukları gayretten dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum.

 

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 1-1 GÖLCÜKSPOR

 

B.G.G. Liginin 15.haftasında evimizde aynı puana sahip olduğumuz lider Gölcükspor´u misafir ettik. Maça istekli arzulu başlayan ekibimiz ilk dakikadan son dakikaya kadar bu isteğini sürdürdü ve skor olarak olmasa da oyun olarak istediğini alarak sahadan ayrılmış oldu. Kapanan rakibimizi açmakta zorlanırken, rakibimize de gol dışında pozisyon vermememiz bizim adımıza sevindiriciydi. Sporcularımı gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı kutluyorum.

 

SELAHATTİN ESEN: U16 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 3-2 GÖLCÜKSPOR

 

TFF B.G.G.L 1.BÖLGE 2. GRUP U 16 LİGİ 15. HAFTASİNDA YENİCE SAHASİNDA GÖLCÜKSPOR İLE KARŞİLAŞTİK maçın hemen başında yediğimiz golle maça 1-0 geride başladık oyun düzenimizi bozmadan disiplinli bir şekilde mücadelemizi devam ettirdik neticesinde beraberlik golünü de bulduk devrenin sonlarına doğru 2.bölgede yaptığımız baskı sonucunda oyunumuzu ve tempomuzu arttırarak pozisyonlar ürettik ama sonuçlandıramadık. 2. yârinin başlarında yediğimiz golle tekrar geriye düştük toparlanmamiz ve oyun anlayışımızı göstermemiz biraz zaman aldı mücadelemizle oyunun içinde kaldık 2.yarinin ortalarından itibaren fiziksel direncimiz ile doğru oyunumuzu birleştirince maçın sonlarına doğru bulduğumuz gollerle maçı kazandık. Oyuncularımı kutlarım

 

MURAT YAKŞİ: U17 TEKNİK SORUMLUSU

GÖLCÜKSPOR 2-1 İNEGÖLSPOR

 

Gölcükspor ile deplasmanda karşılaştık. Oyuna etkili başladık pas ve pozisyon üstünlüğü nü ele geçirdik bunun neticesinde  oyunun 10.  Dakikasında  golü de bulduk   15 Ve 17. Dakikasında ise üst üste 2 gol yedik bu dakikadan sonra kapanan ve kontra taktiğe dönen rakibimize gol atmayı başaramadık.Maçın ikinci yarısında rakip alanda baskı kurmamıza rağmen duran toplar haricinde pozisyon bulmakta zorlandık.Böylelikle sezonun ilk mağlubiyetini aldık.Bu hafta en iyi şekilde hazırlanarak maça hazırlanacak.

 

SUAT GÜNEŞ: U19 TEKNİK SORUMLUSU

GÖLCÜKSPOR1-1İNEGÖLSPOR

 

Bir haftası boş geçtikten sonra oyun ritmini diğer haftalara göre tutturamadık ama yinede maçın başında yakaladığınız pozisyonlar var atamadık ikinci yarının başında 1-0 geriye düştük golden sonra maçı 1-1 e getirdik son dakikalarda galibiyet için uğraş verdik ama atamadık. kazanıp kaybetmekten ziyade oyunculara hep gelişmekten bahsediyorum maalesef oyuncu grubu olarak gelişme gösterdiğimiz bir müsabaka değildi. İnşallah bundan sonraki haftalarda bu gelişimi gösteririz.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25