İnegölspor Altyapısından büyük başarı

İnegölspor Altyapısından büyük başarı

Akademi Liglerinde mücadele eden İnegölspor´un altyapı ekipleri oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ettiler.

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Kani Üçsoy ve altyapı yaş grupları antrenörleri, İnegölspor altyapı ekiplerinin oynadıkları müsabakalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

ÜSTÜN OYNAYAN TARAF BİZDİK

İnegölspor U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban, ?Ligin 4. haftasında deplasmanda ligde namağlup devam eden Gölcükspor´un konuğu olduk.Maça rakibimizi 2. bölgede karşılayarak başladık.Bu bölgede kaptığımız toplarla hücumda etkili olmaya çalıştık. Nitekim iyi pozisyon alıp alanları iyi kapatıp rakibimizin birçok atağını daha olgunlaşmadan kestik. Kaptığımıztopları kullanmada tercih hataları yaptığımız için gol pozisyonlarından eli boş döndük.Rakibimize de pozisyon vermeden devreye girdik.2. yarıda oyun olarak yine rakibimizden üstün bir oyun sergiledik.İlerleyen dakikalarda yaptığımız değişiklerle gol aradık ancak başarılı olamadık. 75.dakikada yaptığımız bireysel bir hata neticesinde gol yedik bu golle mağlup olduk. Eski maçlara oranla yaptığımız basit hataları azaltmamız, topa daha fazla sahip olmamız takımımız adına bu maçta sevindirici olan taraftı? dedi.

 

HER HAFTA DAHA İYİYE GİDİYORUZ

U16 Teknik SorumlusuSelahattin Esen, ?4.hafta maçında deplasmanda karşılaştığımız Gölcükspor´u yenerek galibiyet serimize devam ettik.Maça önde baskılı başlamamızın neticesinde ilk 10 dakika içinde bulduğumuz gollerle öne geçtik.Rakibimizin demoralize olmasıyla beraber topa sahip olup 2. bölgeden kazandığımız toplarla hem merkezden hemde kenarlardan etkili organize pozisyonlar ürettik.Devreyide skor ve oyun olarak üstün bitirdik.2.devrede oyuncu değişiklikleriyle birlikte tempomuzu arttırarak oyunumuza devam ettik. Takım boyunu bölgelerarası mesafeleri maçın genelinde iyi ayarladık. Bu sayede ikinci topları kazanarak oyunun hâkimiyetini aldık.Pas yüzdemiz çok iyi olmasa da topum bizde kalması önemliydi.Her geçen maç kazanmanın getirdiği özgüvenle daha iyi oynayan, daha hızlı gelişim gösteren bir takım olacağımızı düşünüyorum? şeklinde konuştu.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

U17 Teknik SorumlusuMurat Yakşi, ?Pazar günü saat 12.00´de ligin 4. maçı için İnegöl Yenice Sahası´nda Gölcükspor ile karşılaştık.Maçın genelinde üstün oyun oynamamıza ve gol pozisyonlarına girmemize rağmen topu filelerle buluşturmayı başaramadık. Rakibimiz zaman zaman kontra ataklarla etkili olmaya çalışsa da etkili olamadı ve oyun başladığı gibi 0-0 bitti. Oyuncularımı tebrik eder, başarılar dilerim? diye konuştu.

 

DOĞRU ŞEYLER YAPIYORUZ

U19 Teknik SorumlusuSuat Güneş, ?Geçen haftaki galibiyetten sonra maça daha özgüvenli ve baskılı başladık.Bu baskımız 15. dakikada bize golü kazandırdı. Golden sonra devre bitene kadar attığımız gollerle skoru yakaladık. 2. yarı bu skoru koruyup maçtan galip ayrıldık.İki haftadır oyunsal olarak doğru şeyler yapıyoruz. Bunları arttırarak devam etmek istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ

Altyapı SorumlusuKani Üçsoy, ?Bu sene katıldığımız Akademi Liginde 4.haftayı geride bıraktık.Takımlarımız 4.haftayı dagenel anlamda başarılı geçtiler. Tüm yaş gruplarımız İnegöl´ümüzü bu ligde en iyi şekilde temsil etmekteler.Belki yenileceğiz,yeneceğiz ama centilmenlikten asla taviz vermeyeceğiz.Bu anlamda bu konuda tüm altyapı hocalarımla gurur duyuyorum.Sporcularımızı bu doğrultuda sürekli uyarıyorlar ve davranış bozukluğu yapan oyunculara gerekli işlemi maçın bitmesini beklemeden yapıyorlar? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50