www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor ContecJuniorLeague´de

İnegölspor ContecJuniorLeague´de

İnegölspor U11 ekibi, Bursa´da düzenlenen ContecJuniorLeague2018 turnuvasına katıldı.

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy ve U11 takım sorumlusu Fatih Türkmen,Bursa´da düzenlenen ContecJunıorLeague2018 turnuvasına katılan U11 ekibi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İnegölspor Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy,?Eğitim gruplarımız arasındaki en küçük yaş kategorisi olan U11 ekibimiz 2008 doğumlu sporculardan oluşmaktadır. Liglerinin Nisan 2019 tarihinde başlayacağından dolayı ekibimizi hazır tutmak, maç temposu kazanmalarını sağlamak ve İnegölspor´u her yaş kategorisinde temsil etmek için özel turnuvalara katılmaktayız. Güzel müsabakaların oynandığı turnuvada kulübümüz başarılı bir performans sergilemiş ve turnuvayı tamamlamıştır. Sporcularımızı gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyor,  gözlerinden öpüyorum. Ayrıca bizleri turnuvaya davet eden ve organizasyonu düzenleyen Mustafa Gönden Profesyonel Futbol Akademinin kurucusu olan Mustafa Gönden´e ve ekibine teşekkürlerimi sunarım? dedi.

FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPMAYA ÇALIŞTIK

U11 Takım Sorumlusu Fatih Türkmen ise, ?13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında 4 günde oynanan 8 maç ile turnuvayı tamamladık. Susurluk,Arabayatağı,Bursaspor,Bursa Beşiktaş Futbol Okulu,Bursa Fenerbahçe Nilüfer Futbol Okulu,Mustafa Gönden Futbol Akademi,Bursa Futbol Koleji ve Bursa Fenerbahçe Çağrışan takımları ile turnuvada karşılaştık. 21 sporcumuz ile katıldığımız bu organizasyonda bütün oyuncularımıza turnuva boyunca süre verdik. Sık sık turnuvalara katılarak antrenmanlarda çalıştığımız konuları sahada uygulama şansı bulmaktayız. Bu yaş kategorisindeki ana amacımız sporcularımızı geliştirmektir. Maç kazanmak ise sonraki hedeflerimiz arasındadır. Skora bağlı oyunlardan ziyade futbolun doğrularını yapabilme alışkanlığı kazanmayı amaçlamaktayız. Turnuva boyunca üstün gayret gösteren sporcularımı tebrik ederim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25