İNEGÖLSPOR FUTBOL TERÖRÜNE YENİLDİ

İNEGÖLSPOR FUTBOL TERÖRÜNE YENİLDİ

Ligin son maçında İstanbul deplasmanında Eyüpspor´la karşılaşan bordo beyazlılar, maç öncesi gözü dönmüş taraftarların saldırısına uğradı. İnegölspor otobüsüne taşlı sopalı saldıran holiganlar, İnegölspor otobüsüne sprey boya ile ölüm tehditleri yazdı.

İstanbul´da adeta futbol terörü yaşandı. Ligde kalma mücadelesi veren Eyüpspor´un taraftarları İnegölspor otobüsüme saldırırken, futbolcuların çıkış tüneline kadar girerek, yazdıkları tehdit mesajlarıyla İnegölsporlu oyuncuları baskı altına almaya çalıştılar.

YETKİLİLER NEREDE?

Tüm bunlar yaşanırken Eyüpspor kulüp yöneticileri ile Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olayların önüne geçememesi İnegölspor kafilesi tarafından tepkiyle karşılandı.

FUTBOL TERÖRÜ

Trabzon´da yaşanan hakem teröründen sonra sahada hakemlerin can güvenliği sorgulanırken, elini kolunu sallayarak stat içine girip tehdit mesajı yazan futbol teröristlerine herhangi bir ceza verilip verilmeyeceği, Eyüpspor kulüp yönetiminin ceza alıp almayacağı da merak konusu oldu.

?TÜRK FUTBOLU ZARAR GÖRÜYOR?

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, yapılan saldırıların İnegölspor´a değil Türk futboluna zarar verdiğini belirterek, ?Maalesef olmasını arzu etmediğimiz olaylarla karşı karşıyayız. Dün gece otelde takım otobüsümüze yapılan çirkin saldırının ardından statta da bu tür saldırılara maruz kaldık. Soyunma odalarına ve koridorlara ?Ölüm Var´, ?Öleceksiniz´, ?Ölüm yolu´, ?Çıkış yok´ gibi yazılar yazılarak takımımızı baskı altına almaya çalışıyorlar. İnegölspor´a müthiş bir baskı yapılıyor ama İnegölspor bu baskıları yemez, elinden geleni yapar. Biz bu baskılardan çekinmiyoruz. Haddini bilmez birkaç kişinin yaptığı çirkin olaylar bunlar. Burada İnegölspor´a değil Türk sporuna zarar veriliyor. Kimse bu yazılardan korkmaz, İnegölspor´un futbolcusu hiç korkmaz. Türk futbolunda böyle şeylerin olmaması gerekiyor. Düşme hattında bizde olabilirdik. Bizim hedefimiz ayrı Eyüpspor´un hedefi farklı. Biz buraya centilmence bir futbol sergilemeye geldik. Sahaya çıkacağız ve hiçbir şey olmamış gibi mücadelemizi vereceğiz? ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07