www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR İNEGÖLLÜLERE EMANET

İNEGÖLSPOR İNEGÖLLÜLERE EMANET

Geçtiğimiz hafta Fatih Akyel ile yollarını ayıran İnegölspor, Teknik Direktörlük görevine İsmail Güldüren´i getirdi. Güldüren´in yardımcıları ise İnegölspor´un eski oyuncuları Cengiz Alp, Vahap Şenol, Hüseyin Yoğurtçu ve İzzet Kaya oldu.

İnegölspor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, şunları söyledi: "Sezona başlarken, bizim hedeflerimizde mutlaka şampiyonluk veya play-off gibi düşüncelerimiz vardı. Maalesef bunları gerçekleştiremedik. Ancak size şunu söyleyeyim. Şuan yaptığımız hamle İnegölspor´umuzu daha iyi yerlere taşımak, özümüze dönmek içindir. Tabi eski İnegölspor´u herkes hayal ediyor. İnegölspor´dan neden futbolcu yetişmiyor? İnegölspor´un sesi neden daha fazla duyulmuyor?  Tabi bunu el birliği ile yapmamız lazım.?dedi

Hatalardan ders çıkartmak lazım

Güç devamında ise; ?Sadece biz yönetimin yapmasıyla olacak bir şey değil. Burada birlik, beraberlik çok önemli. Hatalardan ders çıkartmak lazım. Herkes yönetim hata yaptı diye konuşuyor. Ancak ben öyle düşünmüyorum. Bazı şeyler tutmayabiliyor. 18 tane takım şampiyon olacak gibi bir kaide yok. Mutlaka bir takım finale gidecek, bir takım şampiyon olacak. Öncelikle şunu herkesin bilmesini isterim. İsmail hoca ve ekibi ile anlaşma 1 senelik gibi gözüküyor. Biliyorsunuz seneye biz yine görevimizin başındayız. Zaten burada toplanmamız,bence onu perçinleştiriyor. Önümüze sahip çıkarsak, İnegölspor istikrarlı çalışır ve başarıyı daha çabuk yakalar diye düşünüyorum. İsmail kardeşimle alakalı fazla bir şey söylemeye gerek yok. Hepiniz zaten tanıyorsunuz. Daha önce ben kendisi ile çok çalıştım. Yöneticiyken çalıştık. 3.Ligdeyken şampiyonluk yaşadık. İsmail Güldüren´in şuana kadar gelmiş geçmiş bütün hocalardan daha iyi yapacağından eminim. Çünkü İnegölspor´u, camiayı, taraftarı, sizleri tanıyor. Zaten bir yönetim kesinlikle kulübün sahibi değildir. Bu işte 5 aşama var. Yönetim işin başıdır, hocalar, futbolcular, taraftarlar ve siz basın mensupları. Biz İnegölspor´u daha iyi yere taşımak için hamleleri belki doğru yapmadık. En azından bundan sonra hamleleri doğru yapalım. Doğru hedefler bulalım. Yönetim olarak iyi niyetimizi korumaya çalıştık. Yönetim olarak azaldığımızı hepiniz biliyorsunuz. Bazı arkadaşlarımız müsaade istedi. Onlara müsaade ettik. Mühim olan bizde çalışma. Cani gönülden bizimle beraber olan, İnegölspor için varını yoğunu ortaya koyan çalışma arkadaşları. Ben şuan bu ekibi yakaladığımıza inanıyorum. Huzurlarınızda yönetim, taraftarlar ve sizlerin adına İsmail Güldüren ve ekibine hayırlı olsun diyorum. Başarılı olmasını arzu ediyorum. Onlar başarılı olduğu zaman İnegölspor ve bizler başarılı olacağız." İfadelerini kullandı

 ?İnegöl´ün evlatları olarak, hiç düşünmeden kabul ettik?

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren ise, "Bize teklif sunulduğunda, herkesin bildiği gibi İnegöl´ün evlatları olarak, hiç düşünmeden kabul ettik. Bize teklif sunan başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ederiz. Başkanımın dediği gibi önümüzdeki yıl İnegölspor´da bir yapılanma olacak. Bu yapılanmada bizler olacağız. 8 senedir İnegölspor´un bütün maçlarını izlemiş, bu liglerdeki bütün takımları izlemiş bir hoca olarak, yeni sezonun yapılanmasında kulübümüze yardımcı olmak istiyoruz. Altyapımız Türkiye´deki en iyi turnuvalardan birinde final oynayacak. Oradaki bütün oyuncularımızın ne kadar değerli olduğunu, bize gelen telefonlar gösteriyor. Biz yönetim kurulunun bize teknik ekip olarak güvendiği gibi, bizde teknik ekip olarak altyapımızdaki oyuncularımıza güveneceğiz. Teknik ekipteki bütün arkadaşlarımızın hepsi İnegölspor´da oynadı. Bu arkadaşlarımızın hepsi 16-17 yaşında oynadı. Bunlarda oynarken birileri güvendi, inandı. Bizde İnegölspor´un teknik ekibi olarak, İnegöl´ün evlatları olarak buradaki genç oyuncularımıza sahip çıkarak, İnegölspor´un en son 2006 diye biliyorum Gökhan Güleç Süper Lig´e transfer olmuş.İnşallah biz tekrar İnegölspor´un Türkiye piyasasındaki oyuncularını çıkartmak istiyoruz. İnşallah bize bu güveni layık görenlerin yüzünü kara çıkartmadan, oyuncu yetiştirmek istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamaların ardından Teknik Direktörümüz İsmail Güldüren ile teknik ekibinde bulunan Vahap Şenol, Hüseyin Yoğurtçu, İzzet Kaya ve Cengiz Alp ile sözleşme imzalandı.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87