İnegölspor Kahvaltıda Buluştu

İnegölspor Kahvaltıda Buluştu

Bizim Konak işyeri sahipleri Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve İnegölspor eski Başkanı İlhan Korkmaz, Sarıyer maçında müthiş bir geri dönüşe imza atan İnegölspor´u kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltı programında konuşan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, ?Kent Konseyi Başkanı olarak sizleri Bizim Konak´ta ağırlamaktan son derece mutluyum, şeref verdiniz. İnegöl´ün en güzel markalarından birisi futbol, Voleybol, Mobilya ve diğer sektörler geliyor. Bu anlamda İnegölspor´umuzun başarıları en az sizin kadar bizleri de mutlu ediyor. Özellikle son haftalarda almış olduğunuz galibiyetlerden dolayı emin olun ki ticaret de her türlü şekilde zenginleşti. Toplumdaki moral her anlamda sahaya yansıyor. Bu başarılarınızın devamını diliyoruz. Her ne kadar tanışmasak da biz sizi basından takip ediyoruz. Başarılarınızla sizlerle gurur duyuyoruz. Önümüzdeki maçlarda galibiyet duymak dileğiyle Allah´a emanet olun? dedi.

SONUÇLAR MEMNUN EDİYOR

Son haftalarda alınan sonuçların memnun ettiğini ifade eden İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, ?Bugün bizleri bu nezih ortamda misafir eden Kent Konseyi Başkanımızı ve eski başkanlarımızdan İlhan Korkmaz başkanımız yönetim kurulum adına en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Biz yola çıktığımız ilk günden itibaren, büyük bir aile olduğumuzu hepimizin bir arada birliktelik içinde olduğumuzu tüm İnegöl´ü tüm camiayı gösterme ile ilgili çalışmalar yaptık. Belli noktalarda çok istediklerimizi sahada alamadık ama saha dışında birçok istediğimizi aldık. Fakat bu istek arzu çalışma birbirimize kenetlenme durumu son haftalarda meyvelerini vermeye başladı. Bunu da sahada en iyi şekilde yansıtan arkadaşlarımızsınız siz. Son haftalarda aldığınız sonuçlar bizleri şehrimizi son derece memnun etti. Bu şehirde faaliyet gösteren her kurum bizim ile birlikte. Tekrardan sizler adına tüm şehrimize teşekkür ediyorum. Galibiyetimizi şehrimize armağan ediyoruz? şeklinde konuştu.

İNEGÖL SİZİ ÖNEMSİYOR

Alınan sonuçlar sonrası hep beraber sevinip üzüldüğünü vurgulayan Kaymakam Ali Akça ?Haydar bey bu daveti yaptı, güzel de bir kahvaltı yaptık. Ben öncelikle Allah bereketini arttırsın diyorum. Arkadaşlar bilin ki İnegöl sizi önemsiyor. Aldığınız sonuçlarla İnegöl´de birçok insanı sevindiriyorsunuz, zaman zaman mağlubiyette oluyor sporun böyle bir arzu edilmeyen durumu var. Aldığınız mağlubiyetlerle İnegöl sizlerle beraber üzülüyor. Sizin için sevinen sizin için üzülen birinin olması çok güzel bir duygudur. Özellikle bu sene talihsiz gitti, hem sizin adınızdan hem de yönetim adına. Son üç haftaya kadar bulunduğunuz konumda biraz stres oluştu. Fakat son üç haftada aldığınız sonuçlar hem sizin hem de bizlerin yüzünü güldürdü. Son 3 maçınız kaldı. İnşallah son 3 maçta mücadele ile inançla en güzel şekilde neticelendireceksiniz. Bilin ki inanırsanız gayret gösterirseniz sonuç zaten arzu ettiğimiz şekilde olacaktır. Farklı bir şey de çıksa, sizin sahada gösterdiğiniz performansı bu şehir öpüp başının üzerine koyar. Sizlerden beklediğimiz mücadeledir gayrettir? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68