www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Özgür Şahin´e Emanet

İnegölspor Özgür Şahin´e Emanet

2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor´da Teknik Direktör İsmail Ertekin, alınan kötü sonuçların ardından takımdan gönderildi.

Sezona büyük umutlarla hazırlanan 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, ilk maçında Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken ligin 2. Haftasında evinde ağırladığı Gaziantepspor´u 3-1´le geçerek ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Bu müsabakanın ardından Bodrumspor deplasmanına çıkan Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, ilk yarıda kalesinde gördüğü 3 gol sonucu sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılırken son olarak geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Kastamonuspor´a da 2-0 kaybederek 4 maçta yalnızca 4 puan toplayabildi.

 

Özellikle Kastamonuspor müsabakasında yapılan basit hatalar ve son vuruşlardaki eksiklikler sonucunda puan ya da puanlardan olan İnegölspor´da kötü gidişe dur demek isteyen yönetim, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile masaya oturdu. İnegölspor, İsmail Ertekin ile anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti.

 

Ertekin´in takımdan ayrılmasının ardından boş kalan koltuğuna ise önümüzdeki 2 maçlık periyot için Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin getirildi. Şahin, bugün kupada karşılaşılacak olan Darıca Gençlerbirliği ve hafta sonu ligde deplasmanda karşılaşılacak olan Bayrampaşa müsabakalarında İnegölspor´un başında bulunacak.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19