www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Tuzla Yolcusu

İnegölspor Tuzla Yolcusu

2. Lig Kırmızı Grup 1. Hafta maçında Cumartesi günü saat 17.00´da deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak olan İnegölspor, kurban kesiminin ardından dualar eşliğinde İstanbul´a uğurlandı.

Kulüp Başkanı Münür Kanar, teknik heyet ve futbolcular, Cuma namazını Babasultan Camii´nde eda ettikten sonra kulüp tesislerine geldiler. Burada okunan duaların ardından hayırlara vesile olması dileğiyle kurban kesimi gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar daha sonra teknik heyet ve futbolcuları İstanbul´a uğurladılar.

İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ

Hareket öncesi açıklama yapan İnegölspor Basın Sözcüsü Adnan Kemal Aydın, ?2017-2018 sezonunu açılış maçı için İnegölspor´umuz bugün dualarla Tuzla´ya uğurluyoruz. Hepinizin bildiği gibi zor bir kongre süreci geçirdik. Kimsenin aday olmadığı bu süreçte Münür Kanar başkanlığında bu göreve talip olduk. Özlenen ve beklenen başarının olağanüstü bütçelerle değil akıllı seçimlerle gerçekleşeceği bilinciyle bu yola çıktık. Teknik ekibimizi oluşturduk, transferimizi hemen hemen bitirdik. Güzel bir hazırlık dönemi sonrası nihayet sezon başlangıcına geldik. Başta Murat Yoldaş hocamız olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Hedefimiz güzel yerlerde sezonu bitirmek. İnancımız tam. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz, başaracağız. Taraftarımız her şeyimiz, onlarla iç saha ve deplasman maçlarında omuz omuza hep birlikte olacağız. Her türlü sonuç olabilir. Bizi bırakmayacaklarına ve hep takımımızın yanında olacaklarına yürekten inanıyoruz. İnegölspor aşktır. İnegölspor büyük bir ailedir. Teknik ekip, futbolcular, yönetim ve taraftar bu büyük ailenin bir parçasıdır. Yönetim kurulu olarak bizim spordan anladığımız ahlak ve Fair-Play çerçevesinde yapılmasıdır. Bu anlayış içerisinde sporcularımız hem kendi aralarında birbirine karşı hem hocalarımıza karşı saygılı olmakla birlikte aynı zamanda müsabaka esnasında seyircilere, hakemlere, rakip futbolculara karşı Fair-Play anlayışı içerisinde davranılmasını temenni ediyor ve bekliyoruz. Bu zor süreçte maddi ve manevi olarak yanımızda olan başta Sayın Vekilimiz Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Alinur Aktaş ile mülki amirlerimize, sanayicilerimize esnafımıza ve tüm İnegöl sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olduklarına yürekten inanıyoruz. Bu arada Tuzla deplasman sponsorluğunu üstlenen işadamlarımızdan Erol Cengiz ve Nedim İncebay´a da teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu olarak İnegölspor´umuza kazasız, belasız ve inşallah mutluluk içerisinde yaşayacağımız başarılı bir sezon diliyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin.  Yolumuz ve bahtımız açık olsun inşallah? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29