https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

İnegölspor Yönetimi´nden Salman´a Ziyaret

İnegölspor Yönetimi´nden Salman´a Ziyaret

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman´ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, ?Arkamızda özellikle sizleri, Bursa´mızı, sizin gibi değerli arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Devamlı yanımızda olmanızı istiyoruz. Maçlarımıza özellikle bekliyoruz. Sizden manevi destekler istiyoruz. Bunu sadece biz değil Bursa camiası da, İnegöl camiası da mutlaka istiyor. Ben öncelikle bugün bizi burada ağırladığınız için size çok teşekkür ediyorum. Sizde az çok İnegölspor´un pozisyonlarını bilenlerdensiniz. İnegöl´de ikamet ediyor ve İnegöl´de işleriniz var halen. İnegölspor´u sahiplenmek hepimizin vazifesi. Tabi burada biz cesaret edip çıktık. İnegölspor´u sahiplenmek için vazife aldık. Biz sizlerden ve Bursaspor´dan faydalanmak istiyoruz. Kesinlikle Bursa ile İnegöl´ün dostluğu sonsuz devam edecektir? dedi.

BAŞARI TEMENNİSİ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, ?İnegöl´ümüz, İnegölspor´umuz bütün Bursa için bir değer. Netice itibariyle İnegöl dediğiniz zaman Bursa´nın sanayisiyle, tarımıyla en önemli ilçelerinden bir tanesi. Dolayısıyla bizim doğduğumuz, doyduğumuz,sevdiğimiz yer. İnegölspor´un her dönem başarılarıyla onur ve gurur duyduk. Bugünde Bursa´yı profesyonel anlamda temsil eden önemli takımlarımızdan bir tanesi. Sizlerde geçmiş dönemde zaten İnegölspor´a da, İnegöl´ün sosyal ve ticaret hayatına değer katmış arkadaşlarımızsınız. İnşallah bu ekibin hem İnegölspor´umuza hem İnegöl´ümüze hem sportif faaliyetler anlamında hem sosyal aktivite anlamında çok önemli değerler katacağınızdan ben yürekten inanıyorum. İnşallah bizlerde hem Bursa İl Başkanlığı olarak hem de Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, İnşallah İnegölspor´umuza, İnegöl´ümüze her türlü desteği, katkıyı sağlamak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38