www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖLSPOR ALTYAPISI RAKİP BULAMIYOR

İNEGÖLSPOR ALTYAPISI RAKİP BULAMIYOR

İnegölspor’un altyapısı başarıdan başarıya koşuyor. U-17 takımı Türkiye Şampiyonası için 1. Kademe müsabakalarını beklerken, U-19 grubunun da Bursa Şampiyonasındaki rakipleri belli oldu. Öte yandan U-14 takımı Bursa Şampiyonasında ilk maçında rakibi

Bursa da yapılan grup müsabakalarında başarılı sonuçlarla grup birincisi olan İnegölspor U-17 takımı, Yalova’da 29 Mart- 01 Nisan 2012 tarihlerinde yapılacak olan 1. kademe müsabakalarında 5 takımla mücadele edecek. Bursa’dan Nilüfer ve İnegölspor’un katıldığı müsabakalarda; Balıkesir Belediyespor, Kütahya İl Özel İdare, Gebzespor ve Karamürsel İdman Yurdu takımları üçerli 2 grup olacak şekilde müsabakalarını tek devreli lig usulüne göre oynayacaklar. Gruplarında birinci olan takımlar ise pazar günü final oynayarak bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.

İnegöl Ve İnegölspor’u En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

Şampiyona yolunda bu yıl önemli başarılar elde etmeyi hedefleyen İnegölspor U-17 takımının müsabakalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İnegölspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Endes, hedeflerinin Pazar gününe kadar Yalova’daki müsabakalarda gruplarında birinci olarak finale kalan ve 2. tura gitmeye hak kazanan taraf olmak olduğunu söyledi. Bu başarıyı çok arzuladıklarına vurgu yapan Endes; “Aynı zamanda Şampiyon olan U-19 takımızın Bursa şampiyonasında mücadele edeceği 6’lı grupta Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda yapılan kura çekimi neticesinde İl Özel İdare, Zaferspor, Dikkaldırım, Sağlık spor, Bağlarbaşıspor’la hafta arası yapılacak Bursa şampiyonası müsabakalarında ilk iki sırayı alan takımların Türkiye şampiyonasına gitmeyi hak edeceği zorlu bir maratonun neticesine ipi bu kategoride de göğüsleyerek başarılı olup adımızı Türkiye şampiyonasına giden takım olarak yazdırmak, İnegöl’ü ve İnegölsporu en iyi şekilde temsil etmek arzusundayız” dedi.

Süper Amatör’e Bir Takım Daha Kazandırmak İstiyoruz

İnegöl grubunu namaglûp, Bursa’da en fazla gol atan takım unvanıyla şampiyon olarak kapatan U-14 takımının da Bursa şampiyonasında ilk maçında Lalaşahin takımını 8-1 gibi farklı skorla mağlup ederek turnuvaya çok iyi bir başlangıç yaptığını hatırlatan Endes; “Grubumuzda bulunan Demirtaş ve Compenanta takımlarını da yenip veya avantajlı skor elde edip bu yaş grubunda da Türkiye şampiyonasına gitmeyi hedefliyoruz. 1. amatör kümede mücadele eden genç oyuncularımızla da en yakın rakibimize bu hafta itibariyle 6 puanlık fark yapmış bulunmaktayız. Bu kategoride ligi şampiyon olarak tamamlayıp seneye İnegöl’den bir takımı daha süper amatör kümede oynaması en büyük hedeflerimiz ve ideallerimiz arasında bulunmaktadır. Hedefi olan bu genç oyuncularımızın çok üstün gayret, efor ve performans gösterip düşlediğimiz başarıları yakalayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Murat Endes, bu yıl kazanılan başarılarda kaleci antrenörü Vahap Şenol, grup hocaları İsmail Turan, Suat Güneş, Melik Özmen ve Caner Taban ile diğer hocaların da katkılarının çok büyük olduğunu söyledi. Endes, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aynı zamanda Bizi sürekli maddi ve manevi olarak destekleyen Başkanımız İlhan Korkmaz, Alt yapı sorumlumuz Eşref Güç, yönetim kurulu üyelerine ve Teknik Menajerimiz İsmail Güldüren’e de katkılarından dolayı şükranlarımı sunarım. Umarım bu yıl öğrencilerimize güzel deneyimler kazandırıp onları geliştirip ve yılsonunda hedeflediğimiz Türkiye de derece yapan ve adını tekrar Türk futboluna duyuran bir İnegöl spor alt yapı imajıyla bitirip iyi, yetenekli, dinamik ve hazır oyuncular yetiştiririz.”

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19