İNEGÖLSPOR BANK ASYA KAMPLARINDA PUSUDA

İNEGÖLSPOR BANK ASYA KAMPLARINDA PUSUDA

3 oyuncu daha transfer ederek kadrosunu güçlendirmek isteyen İnegölspor, transferde acele etmiyor. Bordo-Beyazlılar, üst liglerdeki takımların yollarını ayıracakları oyuncularla görüşmek için Bank Asya takımlarının kamplarının sona ermesini bekleyecek.

2. lig Beyaz Grupta 2012-2013 sezonunda ­başarılı olmak isteyen İnegölspor, transferde de nokta atışı yapmayı hedefliyor. 2012-2013 sezonu çalışmalarına 21 Temmuz tarihinde start veren Bordo-Beyazlılar, hazırlıklar kapsamında da 6 transfere imza attı. İnegölspor’un yeni transferler için ise Bank Asya takımlarının kamplarının tamamlanmasını bekleyeceği bildirildi.

DEPE İLE GÖRÜŞMELER DURDURULDU

Transferde emin adımlarla ilerleyerek nokta atışı yapan İnegölspor, daha önce Tepecikspor’dan Deniz, Denizli Belediyespor’dan Eray, Balıkesirspor’dan Koray, Tekirova Belediyespor’dan kaleci Doğan, Altınordu’nun kaptanı Bayram ve Manisaspor’lu Berkay’ı transfer etmişti. Bordo Beyazlılarda Teknik Menajer İsmail Güldüren, Balıkesirspor’dan Ali Öztürk, Adana Demirspor’dan Burhan Coşkun ve Bursaspor’dan İlhan Depe ile ilgilendiklerini de açıklamıştı. Güldüren dün yaptığı açıklamasında; “İlhan Depe ile transfer çalışmalarımızı durdurduk. Futbolcu üst liglerde oynamak istediğini belirtti. Diğer oyuncularla da görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

BANK ASYA KAMPLARININ TAMAMLANMASINI BEKLİYORUZ

İsmail Güldüren, stoper, sağ açık ve santrafor mevkilerine transfer yapmak istediklerini de belirterek, “Bank Asya takımlarının kamplarını bekliyoruz. Üst ligdeki takımların yollarını ayıracağı oyuncularla görüşeceğiz” açıklamalarında bulundu.

İLK ETAP TAMAM

Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlılarda 21 Temmuzda başlayan kampın ilk etap çalışmaları da yarın tamamlanırken, ilk etap çalışmalarının ardından 5 Ağustos’ta Kızılcahamam’a gidilecek. İnegölspor,  burada 13 gün kamp yapacak. Bordo-Beyazlıların Kızılcahamam’da 4 hazırlık maçı yapması bekleniyor.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32