İnegölspor Başkanı Yusuf Şen; SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

İnegölspor Başkanı Yusuf Şen; SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Hafta sonu kendi sahasında oynadığı Menemenspor mücadelesinde ilk yarıyı 2–0 önde kapatan ancak ikinci yarıda yediği 3 golle sahadan 3–2 mağlup ayrılan İnegölspor’da maç sonu büyük üzüntü yaşandı.

Hafta sonu ilçe stadından oynanan İnegölspor Menemenspor maçında, kendi sahasında ilk yarıyı 2–0 önde kapatmasına rağmen 2. yarıda yediği gollerle sahadan 3–2 mağlup ayrılan İnegölspor’da maç sonu büyük üzüntü yaşadı. Bordo-Beyazlı taraftarlar geriye düşmelerine rağmen mücadelelerine bırakmadan İnegöl’den 3 puanla ayrılan İzmir ekibini alkışlarla uğurladı.

Sözün Bittiği Yerdeyiz

Stat çıkışında bir açıklama yapan Kulüp başkanı Yusuf Şen, iç sahada sezonun ilk mağlubiyetini aldıklarını söyleyerek, “Kazanıp zirve’ye biraz daha yaklaşacaktık. İlk yarının son maçında taraftara 3 puanla veda etmek istiyorduk ama olmadı. Öne geçmemize rağmen sahadan yenilgi ile ayrılmamız bizi fazlasıyla üzmüştür. Kısaca İnegölspor için sözün bittiği yerdeyiz” diye konuştu.

Talihsiz Bir Tecrübe Oldu

İnegölspor Genel Kaptanı Mahmut Demirtaş da, ilk yarının aksine ikinci yarıda hakemin tercih haklarını Menemenspor’dan yana kullandığını belirtti. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Menemensporlu oyuncuların biz bu işten para kazanıyoruz demesinin ardından hakemin ikinci yarıda inisiyatiflerini bu takıma kullandığını dile getirerek, “İlk yarı müthiş bir İnegölspor vardı. Ama ikinci yarının ilk dakikasında yediğimiz talihsiz golle takımın morali ve motivasyonu alt üst oldu. Arkasından gelen ikinci golün ardından da takım olarak hücuma yöneldik. Ve arkada oluşan boşluklardan dolayı 3. golü yedik. Bizim için çok büyük bir tecrübe oldu, ama çok talihsiz bir tecrübe oldu.”dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22