www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Efsane Maraton’dan duygulandıran Ziyaret

İnegölspor Efsane Maraton’dan duygulandıran Ziyaret

İnegölspor’u desteklemek için Şanlıurfa’ya giden Efsane maraton tribün lideri amigosu Tevfik Taşkın ve bir gurup taraftar Cengiz Demirel’in kaldığı Şanlıurfa Rehabilitasyon merkezine giderek büyük bir vefa örneği gösterdiler.

Ailesi olmadığı için devlet tarafından korumaya alınan İnegöl’ün yakından tanıdığı Şişman Cengiz Demirel yaklaşık 20 yıldır Şanlıurfa Rehabilitasyon bakım evinde kaldığı ortaya çıkması ile bir süredir İnegöl’de kendisinden bahsedilmekteydi.  İnegölspor’u desteklemek için Şanlıurfa’ya giden Efsane maraton tribün lideri amigosu Tevfik Taşkın ve bir gurup taraftar Cengiz Demirel’in kaldığı Şanlıurfa Rehabilitasyon merkezine giderek büyük bir vefa örneği gösterdiler.

Karşısında İnegöl’den gelen hemşerilerini gören Cengiz Demirel hem şaşkınlık hem de büyük bir sevinç yaşadı. Burada yaşanan özlem giderme anının ardından yetkililerden izin alınmasının ardından Şanlıurfa Gap stadındaki maça götürülen Cengiz Demirel aynı gün içerisinde iki güzel mutluluğu yaşadı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Efsane Maraton tribün lideri amigosu Tevfik Taşkın; “İnegöl’ümüzün değeri olan Cengiz kardeşimizin kaldığı rehabilitasyon merkezinde kendisini ziyaret ederek, özlem gidermiş olduk. Ziyaretimizden hem Cengiz Demirel, hem de biz mutlu olduk. Unutamayacağımız güzel anlar geçirdik. Kaldığı Rehabilitasyon merkezi yetkililerinden izin alarak, İnegölspor’un Şanlıurfa ile oynadığı maçı birlikte izledik. Duygusal olarak çok güzel anlar yaşandık. Cengiz’in İnegöl’e selamı var. Yetkililerle Gerekli temaslarda bulunarak Cengiz’in İnegöl’e getirtilmesi için çalışma yapacağız.” İfadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87