İNEGÖLSPOR ESNAF ODALARINDAN DESTEK İSTEDİ

İNEGÖLSPOR ESNAF ODALARINDAN DESTEK İSTEDİ

İnegölspor’da yönetimin destek turları sürüyor. Başkan İlhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri dün Esnaf Sarayında oda başkanları ile bir araya geldi. Ziyarette Oda başkanlarının her birine İnegölspor flamaları veren İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan K

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluğa koşan İnegölspor’da yönetim de işadamları ve esnaftan destek arayışlarını sürdürüyor. Başkan İlhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyarette Oda Başkanları adına konuşan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, “İnegölspor 2. lige emin adımlarla gidiyor. İnşallah hep beraber ipi göğüsleyeceğiz. İnegöl`de yaşayan bireyler olarak, esnaf oda başkanları olarak biz tabi ki her zaman İnegölspor`un yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. İnşallah bu ziyaretiniz olumlu sonuçlar verecek. İnegölspor`da hedeflerine giderken maneviyat olduğu kadar maddiyatta da ciddi derece de destekler görmesi gerekiyor.” dedi.

 

“DESTEK BEKLİYORUZ”

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz ise, “ “Sahada 2.lig hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen İnegölspor’umuzun saha dışında da madden ve manen desteklenmesi için esnaf odalarımızı ziyarete geldik. Kendilerinden destek bekliyoruz. İnegölspor’umuzun bu yılki başarılarının tüm ilçe haklında heyecan uyandırması için tüm oda başkanlarımızın meslek gruplarında bununla alakalı çalışmaları dile getirmesini istiyoruz. Bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizlerin yanında olmaları bizi mutlu ediyor. Her birine verecekleri destek için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“İPİ GÖĞÜSLEMEK ÜZEREYİZ”

Oda başkanlarının her birine İnegölspor flamaları vereceklerini de ifade eden İlhan Korkmaz, “Bu flamayı her esnafın dükkanında görmek isteriz. Taksilerde, berberler, mobilyacılarda her yerde görmek istiyoruz. Bize bu şekilde destek vermelerini istiyoruz. Şehri havaya sokmalarını istiyoruz. 13 hafta kaldı. Takım ipi göğüslemek üzere. Halkta hareketlilik göremiyoruz. Gittiğimiz her yerde flamalardan takdim edeceğiz. Bu flamaların olduğunu gördüğümüz yerler İnegölspor’a destek vermiştir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan İlhan Korkmaz, oda başkanlarına İnegölspor flamalarını takdim etti.

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00