İNEGÖLSPOR GÖZÜNÜ DERBİYE ÇEVİRDİ

İNEGÖLSPOR GÖZÜNÜ DERBİYE ÇEVİRDİ

Doğu seferinden 1 puan çıkartan İnegölspor gözünü hafta içi oynayacağı Bursa derbisine dikti. Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, Bingöl maçının geride kaldığını ifade ederek, hedeflerinin Nilüfer maçından 3 puanla almak olduğunu söyledi.

Mutlak 3 puan parolasıyla gittiği Bingöl deplasmanında 1 puan çıkartan İnegölspor 2 puanlık kaybı fazla önemsemiyor. Geçen hafta Lüleburgaz engelini geçerek doğu seferine umutlu çıkan bordo beyazlılar, sahada tutuk bir futbol ortaya koyunca hanesine 3 puan yazdıramadı. Yaklaşık 500 dolayında seyirci desteğini arkasına alarak maça başlayan Bingölspor ise özellikle ilk yarı İnegölspor’a oranla daha istekli oyun ortaya koymalarına rağmen, aradıkları golü bulamayınca taraflar 1 puan razı oldu.

Maç sonu açıklama yapan Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ise, ilk yarının son haftalarına yaklaştıkça her puanın büyük önem taşıdığını belirterek, “Bingöl’e 3 puan için gelmiştik yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik bunu da başaracaktık. Fakat son vuruşlarda ciddi sıkıntı yaşayarak, maçtan 1 puan çıkarttık. Bu maçla ilgili fazla konuşulacak bir şey yok. Yinede puan puandır. Şimdi bu maçı unutup, Perşembe günü oynayacağımız Nilüfer maçını düşünmeliyiz.  Zira bu karşılaşma zirve açısından çok önemli” dedi.

Genel Kaptan Mahmut Demirtaş ise, Bingöl karşısında özelikle oyunun bazı bölümlerinde yakaladıkları pozisyonları kaçırınca galibiyete uzanamadıklarını söyleyerek, “Nilüfer maçı kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşma. Beraberlik sonrası maçın önemi daha da arttı. Yönetim olarak 2.ligi çok istiyoruz. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Zorlu yolda Allah yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22