İNEGÖLSPOR KÖRFEZ SEFERİNDE

İNEGÖLSPOR KÖRFEZ SEFERİNDE

Ligin 6. haftasında deplasmanda Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan İnegölspor’da sakatlıkları süren Şenol, Sefa ve Deniz forma giyemeyecek. İzmit İsmet Paşa stadındaki zorlu mücadelede İzmir Bölgesinden Mehmet Fatih Gökçe düdük çala

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 6. hafta maçları yarın oynanacak. 5 haftada 8 puan toplayan İnegölspor, güçlü bir ekip oluşturmasına rağmen istediği sonuçları alamayan ve 4 puanla 12. sırada yer alan Körfez Futbol Kulübünün konuğu olacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını hafta içerisinde kulüp tesislerinde yapan İnegölspor, bugün öğleden sonra Körfez’e hareket edecek.

 

MAÇTA DÜDÜK GÖKÇE’DE

İsmetpaşa stadında saat 15.00’de oynanacak olan zorlu karşılaşma yönetecek hakemlerde açıklandı. İzmir bölgesinden Mehmet Fatih Gökçe zorlu maçta düdük çalarken, Gökçe’nin yardımcılıklarını Tunahan Ertem ve Mustafa Han yapacak.

 

3 OYUNCU KADRODA YOK

Kırmızı kart cezalılarından sevindirici haber alan İnegölspor zorlu mücadele öncesi sakatlardan gelen üzücü haberlerle sarsıldı. Kırmızı kart cezalısı Raif ile Bayramın cezalarının sona ermesi ile bu oyuncular Teknik Direktör Mehmet Bulut’un şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Sakatlıkları bulunan Şenol, Sefa ve Deniz’in ise bu maçta forma giyemeyecekleri öğrenildi.

 

KÖRFEZ’İN DURUMU KİMSEYİ ALDATMASIN

Dün kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda konuşan İnegölspor’un Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Körfez maçının önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, “Körfez Futbol Kulübü lige iyi başlayamadı. Ligde puan kayıpları yaşadılar. Bizim maçımızı çıkış maçı olarak görüyorlar. Kaliteli ve iyi bir takım. Şu anki puan tablosundaki durumları kimseyi aldatmasın. Ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Deplasmanda etkili oyun oynuyoruz inşallah bu haftada oyunumuzu ortaya koyarsak, oradan puan ve puanlarla döneriz.” dedi.  

 

KAYBEDİLEN PUANLARI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

İç sahada kaybedilen puanları telafi etmek istediklerini dile getiren Mehmet Bulut, “İçeride 4 puanlık bir kaybımız var. Gaziosmanpaşa’yı yenerek Tokat maçındaki kaybı kapattık. İskenderun maçındaki kaybı da Körfez deplasmanında kapatmak istiyoruz. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz, daha fazla pozisyon buluyoruz. İnşallah bu hafta da böyle olacak. Bizim takımımız geniş alanda daha etkili bir takım. İnşallah hafta sonu Körfez maçından puan ya da puanlarla döneriz.” diye konuştu.

 

ERYİĞİT DEPLASMAN SPONSORU OLDU

Öte yandan İnegöl New Holland Bayisi Eryiğit Traktör, Körfez deplasmanın sponsoru oldu. İnegölspor Basın Sözcüsü Özhan Öztürk, “Oynadığımız futbolun daha iyisini oynayarak, Körfez deplasmanından puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Sakat futbolcularımız Sefa, Şenol ve Deniz bu hafta kadroda olmayacaklar. Ameliyat olan Caner ise 6 ay aramızda olamayacak. Eryiğit Traktör firması sahibi Erkan Uysal Körfez deplasmanını sponsoru olmak istedi. Bu manada kendisine teşekkür ediyorum. Bunun İnegöllü işadamlarına ve esnaflara örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.  

 

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68