www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Sol Bekini Bandırma’da Buldu

İnegölspor Sol Bekini Bandırma’da Buldu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İnegölspor, Bandırmaspor’un sol beki Ekrem Vatanseveri transfer etti. 30 yaşındaki futbolcuya imza attıran İnegölspor, sezon öncesi 9’ncu transferini yaptı.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, transfer çalışmaları kapsamında dokuzuncu transferine imza attırdı. 3 yıldan bu yana Bandırmaspor’da forma giyen Ekrem Vatansever ile anlaşan İnegölspor, dün tesislerde düzenlenen tören ile futbolcuya imza attırdı. Sol bek mevkiinde forma giyen 30 yaşındaki Ekrem Vatansever ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

 

Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, yeni sezon öncesi takımı güçlendirdiklerini belirtti. Bandırmaspor’dan transfer edilen Ekrem Vatansever ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydeden Korkmaz, “Ekrem Vatansever 3 yıldır Bandırmaspor’da oynadı. Ekrem’in İnegölspor’a çok ciddi destek vereceğini düşünüyorum. Transferin hayırlı olmasını diliyorum. 9 Eylül’de oynayacağımız Tokat maçı ile sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

 

Transfer çalışmalarına da değinen Başkan Korkmaz, “Hücuma yönelik bir transfer daha yapmayı planlıyoruz. Yeni sezon öncesi yapacağımız transferlerin de sonuna geliyoruz. Takım 13 günlük Kızılcıhamam kampını sonlandırarak bugün İnegöl’e geldi.” ifadelerini kullandı.

 

Yeni transfer Ekrem Vatansever ise 10 yıldır profesyonel olarak futbol oynadığını ifade ederek, “10 yıllık futbol hayatımda İnegölspor’a karşı birçok kez forma giydim. Bu yılda İnegölspor’un formasını giyeceğim. Forma giydiğim takımlarda vermiş olduğum katkıları İnegölspor’a da vereceğim. Sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnegölspor’a geldiğim için mutluyum.” diye konuştu.

 

Profesyonel futbol hayatına Bursa Merinosta başladığını da ifade eden Vatansever, Bursalı olduğunu sözlerine ekledi. Yapılan konuşmaların ardından yeni transfer Ekrem Vatansever 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00