İNEGÖLSPOR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

İNEGÖLSPOR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Genel kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan İnegölspor’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. İnegöl’ün Amatör takımlarından Orhaniyespor, önceki akşam İnegölspor’un yeni Başkanı İlhan Korkmaz’ı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde Genel kongresini yaparak yeni yönetimini oluşturan İnegölspor’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bir yandan transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren İnegölspor bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Önceki akşam yeni yönetimi Bursa 2. Amatör Küme takımlarından Orhaniyespor yönetimi ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Ziyarette bir konuşma yapan Orhaniyespor 2. Başkanı Mustafa Özer, “Orhaniyespor yönetimi olarak yeni yönetime başarılar diliyoruz. Yeni sezonda İnegölspor’a başarılar dilerken, İnegölspor’u bu sezon hak ettiği yerde görmek istediğimizi belirtmek istiyoruz”dedi.

Orhaniyespor yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Seçildiğimizden bu zamana kadar İnegöl halkının ve spor camiasının çok güzel desteklerini alıyoruz. Yapmış olduğumuz kongremizin ardından spor kulüplerimiz ziyaretimize geldi. Bu akşam da Orhaniyespor kulübünün yöneticileri aramazdalar. Bu akşam yapmış oldukları ziyarette bize destek olduklarını bildirdiler. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile İnegölspor’u hedefe ulaştıracağız. Bu başarıyı yakaladığımız zaman Orhaniyespor’u da yanımızda görmek istiyoruz. Şuan yapımı devam eden kulüp tesisi çalışmalarında İnegölspor olarak yardımcı olacağız. Biz hep birlikte İnegölspor’uz. İnegölspor olarak Amatör kulüplerimiz ile birlikte hareket edeceğiz.” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Orhaniyespor 2. Başkanı Mustafa Özer, Başkan Korkmaz’a çiçek takdim etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07