www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Tekirdağ deplasmanında

İnegölspor Tekirdağ deplasmanında

2.Lig’deki temsilcimiz İnegölspor, yarın Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor’un konuğu olacak. Bordo beyazlılar, Velimeşespor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

 

 

2. Lig’de 8. Hafta müsabakaları yarın oynanacak 10 karşılaşma ile tamamlanacak. Kırmızı Grupta mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz, deplasmanda Velimeşespor karşısında puan arayacak.

Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. Karşılaşmada Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz’ın yardımcılığını Mustafa Onur Özgenç ve Nezihi Aytar yapacak.  Geçtiğimiz hafta sahasında Diyarbekirspor’u 1-0 yenerek moral bulan bordo beyazlılar, Velimeşespor karşısında da 3 puan arayacak. Bordo beyazlılarda Diyarbekir maçında sakatlanan Ersel’in tedavisi sürüyor.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

 

Basın Sözcüsü Ozan Can, Ergene Velimeşe Spor maçına ilişkin yaptığı açıklamada,

“8 gün içerisinde önemli 3 maç oynadık. Bu maçlar sonucunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ettik. Şuanda Play-Off hattının 3 puan gerideyiz. Liderin ise 6 puan gerisindeyiz. Hafta sonu deplasmanda Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacağız. Ergene Velimeşe maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz ve kendimizi Play-Off hattına sokmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. Diyarbekir maçında sakatlanan Ersel’in tedavisi sürüyor. Maçta oynayıp oynamayacağı şuan belli değil. Onun haricinde eksik veya cezalı oyuncumuz yok.”

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19