www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegölspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, İstanbulspor Ve Ankara Demirspor’a Tepkili AS KADROLARINIZLA OYNAYIN

İnegölspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, İstanbulspor Ve Ankara Demirspor’a Tepkili AS KADROLARINIZLA OYNAYIN

Sezonun kapanış maçında Kayapınar’ı ağırlayacak olan İnegölspor, bu maçın hazırlıklarını ilçe stadyumunda sürdürdü. Teknik direktör Cevdet Uzunköprü burada yaptığı açıklamasında, Güven haricinde takımda eksikleri olmadığını belirtirken, İstanbulspor

Spor toto 3. Lig 1. Grupta hafta sonu sezonun kapanış maçında Kayapınar Belediye ile karşılaşacak olan İnegölspor, bu maçın hazırlıklarını dün İnegöl İlçe Stadyumunda sürdürdü. Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Cevdet Uzunköprü, ikinci yarıda en çok puan toplayan takımın İnegölspor olduğunu belirterek, bu maçta kazanmanın da yetmediğini söyledi.

İkinci Yarının En İyisiyiz

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bordo-Beyazlı ekibin teknik patronu Cevdet Uzunköprü, İnegölspor’un ligin ikinci devresinde iyi oynayan bir ekip olduğunu kaydederek; “Şu anda 2. yarıda en fazla puan toplayan ekip biziz ama şu anda kazanmamız yetmiyor. Rakiplerimizin maçlarının sonuçlarına göre gidip gitmemiz belli olacak. Hafta başından beri iyi hazırlandık.. Beyin olarak, fizik olarak ne kadar iyi olsak da kazanmamız dahi yetmeyebilir. İnşallah diğer maçlardan güzel sonuçlar gelir. Biz de Play-Off grubuna kalırız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Herkes Hakkıyla Oynamalı

İstanbulspor’un genç oyuncularla Ünye maçına çıkacağını öğrendiklerini belirten Uzunköprü; “Son maçlar oynanırken tüm kulüplerin onurlu bir şekilde oynamasını bekliyoruz. Aldığımız duyumlara göre İstanbulspor, genç oyuncularla maça çıkıyor. Bu hiç etik değil. Herkesin mevcut kadrosu ile çıkması gerekir. İstanbulspor ve Ankara Demir’in mevcut kadroları ile maçlara çıkması ve o maçlardan güzel sonuçlar gelmesini bekleyip, İnegöl’de kazanmayı istiyoruz” dedi..

Cevdet Uzunköprü, Güven’in 4 sarı kart görerek cezalı duruma düştüğünü dile getirerek, Güven haricinde eksik oyuncu olmadığını söyledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19