İNEGÖLSPOR UMUT PEŞİNDE

İNEGÖLSPOR UMUT PEŞİNDE

Play-Off şansı azalan İnegölspor, yarın deplasmanda lider Giresunspor’un rakibi olacak. Saat 14.30’da Giresun Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Manisa bölgesinden Tolga Kadaz düdük çalacak.

2. Lig Beyaz Grupta 30. Hafta müsabakaları yarın oynanacak. Zorlu karşılaşmalara sahne olacak haftada İnegölspor, lider Giresunspor’a konuk olacak.

 

KRİTİK VİRAJ

Şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda aldığı sonuçlarla hedefinden şaşan ve Play-Off’a kilitlenen, ancak özellikle son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Play-Off’u da zora sokan İnegölspor, yeniden çıkışa geçmek istiyor. Kalan 5 haftada zorlu maratonu ilk 5 içerisinde tamamlamanın hesaplarını yapan temsilcimiz, bu hafta Giresun deplasmanından da puanla ayrılmak zorunda. İnegölspor bu maçı da kaybederse, averajla önünden yer aldığı rakibi Kartalspor’un Dardanelspor’u mağlup etmesi durumunda 7’nci sıraya gerileyecek.

 

5 EKSİKLE MÜCADELE EDECEK

Giresun maçının önemini bilen ve hafta başından bu yana mutlak galibiyet parolasıyla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde sakat oyuncular ise can sıkıyor. Teknik Direktör İsmail Güldüren’in oyuncuları sakatlık ve cezalardan dolayı istediği gibi kullanamaması takımı zora sokarken, temsilcimiz Giresun karşısında da 5 oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkacak. Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Berk Baran ve Mehmet Can’ın ardından Kartal maçında Mümin Aysever’in de sakatlanması, Güldüren’i oldukça zora soktu.

DÜDÜK KADAZ’DA

Öte yandan, Giresun maçında görev alacak hakemler de TFF’nin resmi internet sitesinde açıklandı. Yarın saat 14.30’da Giresun Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmada Manisa bölgesinden Tolga Kadaz düdük çalacak. Kadaz’ın yardımcılıklarını ise Erdinç Kırıcı ve Tunahan Ertem yaparken, Ulaş Ayduran da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

HAFTANIN PROGRAMI

TOKATSPOR - PENDİKSPOR

GİRESUNSPOR - İNEGÖLSPOR

SARIYER - GAZİOSMANPAŞA

AYDINSPOR 1923 - GÖZTEPE A.Ş.

YENİ MALATYA - HATAYSPOR

ÇANKIRISPOR - ANADOLU SELÇUKLU

KARTALSPOR - DARDANELSPOR A.Ş.

GÜMÜŞHANESPOR - TURGUTLUSPOR

KIRKLARELİSPOR            - TARSUS İY



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07