İNEGÖLSPOR YETENEK AVINDA

İNEGÖLSPOR YETENEK AVINDA

15 gün önce başlayan İnegölspor yas spor okulunda futbol eğitimi adeta şenlik havasında geçiyor. Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Endes, yaz spor okuluna katılan 250 sporcu arasından yetenekli olanların tespit edilerek İnegölspor’un alt yapısına kaz

İnegölspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Endes, 15 gündür devam eden İnegölspor Yaz Spor Okulu’nda yetenekli sporcuların belirlenerek, İnegölspor’un alt yapısına kazandırılacağını söyledi.

TAMAMEN BİR ŞENLİK HAVASI VAR

Haftanın 5 günü çalıştıklarını belirten İnegölspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Endes, “2003-2007 arası doğmuş olan oyuncular Pazartesi ve Çarşamba günleri 18.00-19.00, 19.00-20.00 saatleri arasında çalışıyorlar. 2001 ve 2002 doğumlu oyuncularımız da Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü akşam saatlerinde çalışmalarımız devam etmekte. İlk dönemin başladığı tarihten itibaren çalışmalarımız çok düzenli, güzel ve uyumlu bir şekilde devam ediyor. Güzel çalışmalar yaptığımızı söyleyebilirim. Oyuncuların katılımı çok güzel, velilerin katılımı çok güzel. Çalışmaları tamamen şenlik havasında geçiyor. Şuanda Ramazan Ayı olması itibari ile de çalışmalarımızı akşamüzeri yapıyoruz. Veliler gelip çocuklarını güzel bir ortamda, nezih bir ortamda gölgelik alanda seyrediyorlar. Hem onlar mutlu oluyorlar, zamanlarını değerlendiriyorlar, hem de öğrencilerimiz temel futbol eğitimi alıyorlar, antrenman yapıyorlar. Bunların neticesinde de temel amacımız her zaman söylediğimiz gibi; yetenekli oyuncuları, iyi oyuncuları bulup, tespit edip İnegölspor’a kazandırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda da çocukların yaz tatillerini güzel değerlendirmelerini, enerjilerini sokakta atacaklarına burada atmalarını, internet ortamından uzak kalmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bunda da İnegölspor Kulübü olarak başarılı olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

İKİNCİ DÖNEM KAYITLARI 20 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Yaz Spor Okulu çalışmalarını ikinci dönem de yapacaklarını ifade eden Endes, “İlk dönemimiz 24 Temmuz itibari ile sona erecek. Birkaç gün tatilden sonra ikinci dönem kayıtlarımız başlayacak. Buradan bütün sporseverlere duyuru yapmak istiyorum. İkinci dönem kayıtlarını yaptırmak isteyen tüm vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, sporcularımız ve öğrenci velilerimiz, ayın 20’sinden sonra gelip İnegölspor Sosyal Tesisleri’nde ikinci dönem kayıtlarını yaptırabilirler. Bu ikinci dönem de 1 ay sürecek. Okullar açıldıktan sonra ise çalışmalarımız Cumartesi ve Pazar’a dönecek. Hedeflediğimiz, ulaşmak istediğimiz neticelere ulaşacağımızı umut ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24